Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 липня 2018, 8:00

Укртелеком хоче підвищити тарифи на зв'язок

Компанія Укртелеком звернулася до Нацкомісії з проханням про підвищення граничних тарифів на фіксовану телефонію на 14% з 1 листопада. Про це заявив директор з корпоративних комунікацій компанії Михайло Шуранов, передає Інтерфакс-Україна.

Компанія Укртелеком звернулася до Нацкомісії з проханням про підвищення граничних тарифів на фіксовану телефонію на 14% з 1 листопада.
Фото: korrespondent.net

«Ми звернулися до регулятора, з проханням розглянути підвищення граничних тарифів. Йдеться про осінь, приблизно, листопад. У нас зростають витрати, відповідно, є передумови для підвищення», — сказав Шуранов.

За його словами, в середньому оператор почав просити в регулятора підвищення граничних тарифів на фіксовану телефонію на 14% з 1 листопада 2018 року і ще на 10% з січня-2019.

Причиною необхідності підвищення тарифів є зростання собівартості зв'язку у сільській місцевості, додав Шуранов.

Він також зазначив, що зараз найдорожчий пакет Укртелекому коштує приблизно 73 грн. Для абонентів йдеться про підвищення абонплати за все на кілька гривень, розповів він.

Коментарі - 3

+
+14
Rebel
Rebel
25 липня 2018, 10:49
#
Он также отметил, что сейчас самый дорогой пакет Укртелекома стоит приблизительно 73 грн.
Бреше. На сайті є число 79.

Для абонентов речь идет о повышении абонплаты всего на несколько гривен, рассказал он.
73 * 1.14 = 83.22, 10 грн різниці не підходить під визначення «несколько гривен». Знову бреше.

Висновок: брехло.
+
+30
vedav
vedav
25 липня 2018, 11:38
#
Экономически непродуманная стратегия приведет к полному краху Укртелекома. Количество абонентов уменьшается каждодневно и непрерывно. И зачастую из-за отсутствия гибкости в тарифах и подходах к каждому конкретному абоненту. Также нет быстрого реагирования на меняющуюся реальность. Мало кого сейчас заманишь стационарным телефоном, нужно предлагать, например, телевещание. Именно сейчас, когда это так актуально, конкретно отсутствует реклама Укртелекома как поставщика кабельного телевидения.
+
+29
Rebel
Rebel
25 липня 2018, 13:52
#
Або запропонувати абоненту завести нормальний кабельний інтернет + ТВ + IP-телефон ще й сам телефон продати на умовах розстрочки.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися