Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 липня 2018, 11:45

В Україні запустили платіжний сервіс для активних людей Garmin Pay

ПриватБанк оголосив про запуск в Україні сервісу безконтактних платежів Garmin Pay, що працює за допомогою розумного годинника Garmin (доступних на українському ринку моделей vívoactive 3 і Forerunner 645). Про це повідомили в банку.

ПриватБанк оголосив про запуск в Україні сервісу безконтактних платежів Garmin Pay, що працює за допомогою розумного годинника Garmin (доступних на українському ринку моделей vívoactive 3 і Forerunner 645).
Фото: finder.com.au

Що це значить: Новий платіжний сервіс допоможе людям, які активно займаються спортом, оплачувати покупки одним рухом руки, не обтяжуючи себе зайвими речами під час тренувань і подорожей.

  • В Україні сервіс доступний власникам карток Mastercard і Visa від ПриватБанку.

Як працюватиме: Для активації функції оплати товарів і послуг з використанням годинника Garmin необхідно завантажити у свій смартфон з Google Play або App Store додаток Garmin Connect, підключити смартфон до годинника та додати банківські картки.

  • Для оплати достатньо ввести пароль і прикласти годинник до термінала. У Garmin Pay використовується токенізація, що гарантує безпеку користувача – дані про номери рахунків платника замінюються персональним цифровим кодом.

Слідкуйте за цікавими і ексклюзивними матеріалами «Мінфіну» в Telegram

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися