Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 липня 2018, 20:05

Найголовніше за понеділок: Відпустка і шахраї, конвенція MLI і можливе підвищення облікової ставки

Збираємося у відпустку. Як не потрапити на вудку шахраїв

Сезон відпусток у розпалі. Мандрівники пакують валізи, бронюють авіаквитки, замовляють тури. Стан піднесений і розслаблений. Цим користуються шахраї — не покладаючи рук вони продають неіснуючі тури, путівки, квитки і житло.

ЗМІ: Білорусь обігнала Україну за рівнем реальної зарплати

Білорусь стала першою серед всіх країн Співдружності Незалежних Держав за показником реальної зарплати — в Білорусі вона склала 1602 долара, в Росії платили 1550 долара, а в Україні вийшла на позначку у 1073 долара.

Україна підписала конвенцію MLI про уникнення подвійного оподаткування

23 липня міністр фінансів Оксана Маркарова підписала багатосторонню конвенцію, яка є важливим кроком для протидії розмиванню бази оподаткування та виведення прибутку з-під оподаткування

Мінфін запускає офіційну сторінку в терміналі Bloomberg

Міністерство фінансів України тепер має офіційну сторінку в інформаційній системі терміналу Bloomberg. Про це оголосила в.о. Міністра фінансів Оксана Маркарова в ході робочого візиту до Великої Британії.

НБУ заявив про можливе підвищення облікової ставки

Національний банк може піти на чергове підвищення облікової ставки у вересні в разі зростання ймовірності реалізації інфляційних ризиків. Про це повідомляється в липневому протоколі засідання комітету монетарної політики регулятора.

Україну знову атакують кіберзлочинці — ESET

Дослідники компанії ESET виявили кібершпигунську кампанію, націлену на українські держустанови.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися