Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 липня 2018, 10:05

Смартфон Samsung, який може згинатися вийде на початку 2019 року — ЗМІ

Компанія Samsung прагне першою створити смартфон, що згинається,  з одним безперервним екраном, заявляють інсайдери. Випуск такого прилади відбудеться на початку наступного року. Компанія вважає, що це пожвавить попит на дорогі телефони, пише GSMArena.

Компанія Samsung прагне першою створити смартфон, що згинається,  з одним безперервним екраном, заявляють інсайдери.
Фото: bukalapak.com

Передбачається, що коли новий смартфон Samsung під кодовою назвою Winner відправиться в роздрібний продаж, він буде націлений на геймерів. Адже це та аудиторія, яка менш чутлива до ціни, ніж інші категорії споживачів.

Очікується, що ціна смартфона, що згинається, складе як мінімум 1500 доларів, але скоріше за все вона буде ще вище.

За словами людей, які бачили прототип пристрою, розмір дисплея в розкритому стані становить 7 дюймів. При цьому пристрій складається подібно гаманцю. Екран смартфона розташований на внутрішній стороні корпусу.

На зовнішньої лицьовій стороні смартфона при складеному корпусі знаходиться додатковий дисплей, який відображає повідомлення. А на задній стороні — основна камера. За більш точні характеристики камери не повідомляється.

За словами GSMArena, Samsung прагне до більш широкого впровадження своїх телефонів,  що можуть згинатися, в другій половині 2019 року, коли ціни стануть більш доступними. Вони виступатимуть в якості третьої флагманської ланки, поруч з Galaxy S і Note.

Раніше повідомлялося, що тайванська компанія HTC запланувала вихід свого блокчейн-смартфона Exodus на міжнародний ринок на осінь.

Коментарі - 2

+
0
Кандидат в президенти лісу
Кандидат в президенти лісу
22 липня 2018, 12:18
#
Про що вони думають, коли такі концепти в серію випускають
+
+30
Короткий  и непровокационный
Короткий и непровокационный
22 липня 2018, 12:26
#
Бендер Сгибальщик Родригес выкупил акции Samsung.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися