Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 липня 2018, 14:33

На Мальті встановлено перший двосторонній біткоіни-банкомат

Компанія Moon Zebra встановила на Мальті перший двосторонній біткоін- банкомат. Він дозволяє як купувати біткоіни за фіатную валюту, так і продавати їх, пише Anycoin.news.

Компанія Moon Zebra встановила на Мальті перший двосторонній біткоін- банкомат.
Фото: anycoin.news

Пристрій розміщено в головному офісі агентства з оренди нерухомості QuickLets в Слім.

У минулому році на острові вже був встановлений біткоін-банкомат, через який можна було купувати біткоіни з комісією 8%, використовуючи смартфони з електронними гаманцями.

Але його історія була короткою і скандальної — виявилося, що він списував кошти користувачів, не даючи нічого взамін. Після півтора місяців такої «роботи» він був відключений, а ще через два тижні безслідно зник.

В Moon Zebra сподіваються подолати негативне сприйняття біткоін-банкомату на Мальті. Вони також вважають, що на острові існує величезний потенціал для торгівлі криптовалютами.

Як зауважив один із співзасновників Moon Zebra, Леон Зигмунд, біткоін-банкомат безумовно змусить людей більше цікавитися біткоіном і криптовалютами в цілому.

Поки пристрій буде працювати тільки з BTC, але в майбутньому команда планує розширити список підтримуваних монет.

Варто зазначити, що Мальта позиціонує себе як дружню юрисдикцію до блокчейн-індустрії. Про плани відкрити на острові офіси заявляли найбільші в світі криптобіржі Binance і OKex. А польська біржа BitBay вирішила переїхати на Мальту. Нещодавно острівна держава першою в світі ввела регулювання індустрії блокчейна і криптовалют.

Коментарі - 1

+
0
Dmitrik7
Dmitrik7
22 липня 2018, 11:40
#
И теперь л*хов можно «обилечивать» в две стороны, не отходя от биткоин автомата :)
… Какие счастливые лица у создателей…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися