Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 липня 2018, 17:20

«We Care!»: «Поліс добра» у Креді Агріколь Банку

З 23 липня у Креді Агріколь Банку розпочинається благодійна ініціатива «Поліс добра». Ідея проекту в тому, що банк перерахує на благодійність 300 000 грн за рахунок страхових платежів клієнтів, здійснених до 31 серпня. Кошти будуть спрямовані на придбання медичного обладнання для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії, що у Києві.

Ця ініціатива поширюється на всі поліси страхування, придбані у будь-якому відділені Креді Агріколь Банку. Клієнтам не потрібно здійснювати зайвих оплат, достатньо тільки оформити один із полісів для: страхування авто, майна, життя та здоров’я (власного та своїх рідних і близьких) чи придбати страховку під час подорожей по всьому світу. І банк перерахує кошти на купівлю медичного обладнання.

«Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, який постійно розширює масштаби соціальних ініціатив. Цього разу ми вирішили спрямувати на благодійність страхові премії і долучити до цього наших клієнтів. Ініціатива «Поліс добра» — прекрасна можливість потурбуватися не тільки про життя та здоров’я вас чи ваших близьких, а й змога допомогти маленьким пацієнтам Центру кардіології та кардіохірургії. Ми хочемо, щоб якомога більше людей дізналися про роботу центру, адже ця установа – унікальний медичний заклад, фахівці якого щорічно рятують життя сотень дітей та дорослих. Дбаючи про власний захист, клієнти водночас творять добро разом із нами і стають благодійниками. Запрошуємо долучатися до доброчинності!», — коментує Галина Жукова, член Правління, відповідальна за роздрібний бізнес, мережу та діджитал Креді Агріколь Банку.

Ініціатива проходить у рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!» та супроводжується благодійним фондом – партнером банку – «Твоя опора».

Центр дитячої кардіології та кардіохірургії — це провідний високоспеціалізований медичний заклад Європи, в якому виконують корекцію найскладніших вроджених вад серця для пацієнтів різного віку, у тому числі, новонароджених. Спеціалісти центру безкоштовно проводять понад 1500 надскладних операцій на рік.

Благодійний фонд «Твоя опора» — перевірений партнер соціальних проектів Креді Агріколь Банку. На добрі цілі фонд зібрав майже 23 мільйони гривень. Щороку «Твоя опора» звітує про всі витрачені кошти.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися