Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 липня 2018, 15:26

Ravon призупинив поставки автомобілів в Україну

Асакінський завод освоює всю лінійку автомобілів на глобальних платформах GM, через що експорт автомобілів, в тому числі і в Україну, тимчасово призупинено. Про це повідомив начальник відділу маркетингу компанії «Укр-УзАвто» Володимир Дорбишев, пише AUTO-Consulting.

Асакінський завод освоює всю лінійку автомобілів на глобальних платформах GM, через що експорт автомобілів, в тому числі і в Україну, тимчасово призупинено.
Фото: autoconsulting.com.ua

За даними автоиздания, завод, на якому виготовляють Ravon, в травні отримав сертифікат BIQ III. Це — третя ступінь інтеграції якості в виробничі процеси. BIQ III означає Built-In Quality.

«Сертифікат був вручений за підсумками аудиту з боку General Motors International. Для отримання сертифікату було необхідно повністю виконати вимоги за 44 показниками. Результат перевірки показав, що відповідність заводу вимогам становить 100%", — говорить Дорбишев.

Начальник маркетингу зазначив, що саме з цим і пов'язане падіння продажів автомобілів Ravon в нашій країні.

«На складах просто не вистачає готової продукції. І задовольнити запити всіх покупців тимчасово немає можливості», — констатував він.

Як повідомляється, імпорт автомобілів відновиться, орієнтовно, в кінці третього кварталу 2018 року.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися