Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 липня 2018, 16:36

Українці все частіше оформлюють кредити онлайн

Скільки разів в житті у вас з'являлася необхідність терміново зайняти гроші? Статистика, яку зібрав український фінансовий сервіс CashUp.com.ua, показала, що вже кожен 15й українець хоч би раз замислювався про можливість оформити кредит онлайн.

У чому ж перевага подібної послуги? Попри те, що фінансова ситуація в Україні залишає бажати кращого, ринок фінансових послуг активно розвивається і ключовим флагманом є сегмент онлайн кредитів. Передусім, активний попит забезпечують ті українці для яких визначальним чинником є оперативність надання фінансової послуги. Навіть у Києві, який перенасичений кіосками, що дозволяють швидко отримати позику, користувачі все більше віддають перевагу кредитним онлайн-сервісам і тому є декілька причин:

  • При оформленні кредиту онлайн на такому сервісі як CashUp, позичальник може бути упевненим в тому, що його дані будуть у безпеці. Сервіс працює на базі https протоколу і ретельно дотримується усіх аспектів законодавства України.
  • Постійні акції і спеціальні пропозиції дозволяють узяти позику за кращими умовами на ринку.
  • Безвідсоткові кредити для постійних клієнтів сервісу, які підтвердили свою стабільну кредитоспроможність.
  • Можливість узяти кредит навіть для тих позичальників у яких в силу тих або інших чинників склалася погана кредитна історія.

Коли доцільно брати короткостроковий кредит онлайн?

Ігор М. — молодий студент, якому часто бракує невеликої суми грошей на свої побутові потреби. Враховуючи те, що в Києві Ігор живе в гуртожитку і дорога в рідне село займає половину дня і 70 гривен, він позичає бракуючу суму грошей до вихідних в кредитному сервісі CashUp. Як постійний клієнт Ігор отримав пільгову ставку і частенько платить сотню гривен з невеликим за можливість зайняти суму близько десяти тисяч.

За словами представників кредитного сервісу CashUp.com.ua все більше українців починають цінувати оперативність і простоту з якою можна оформити кредит за допомогою онлайн-сервісу. Завдяки оптимізації витрат (такі сервіси як CashUp не несуть витрат на відділення, операторів відділень і оренду), що дозволяє запропонувати мінімально можливі ставки по кредиту.

Прогнози по розвитку українського ринку онлайн позик.

За словами Олега Шрама (CEO компанії SynergyOne — постачальника автоматизованих рішень для сервісу CashUp) український ринок онлайн позик ще не досяг меж свого об'єму. Специфіка українського ринку полягає в тому, що у нас в рази вище показники неповернень і набагато більша кількість кредитних шахраїв чим в Європі і США. З неповерненнями усе більш успішно бореться штучний інтелект, який розробили фахівці SynergyOne. Для боротьби з шахраями фахівці компанії сформували окрему юридичну службу, яка працює над тим, щоб усі спроби шахрайства мали відповідну оцінку з боку правоохоронних органів України.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися