Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 липня 2018, 11:22

MasterCard дозволили випускати криптовалютні платіжні карти

Платіжна система MasterCard отримала патент на метод «управління дробовими резервами блокчейн-валют», який відкриває можливість випуску криптовалютних платіжних карт. Про це пише Аnycoin.news.

Платіжна система MasterCard отримала патент на метод «управління дробовими резервами блокчейн-валют», який відкриває можливість випуску криптовалютних платіжних карт.
Фото: finclub.net

Згідно з патентною заявкою, рішення забезпечує прив'язку до одного профілю рахунків фіатних грошей і криптовалюти, а також управління ними через операційні повідомлення відповідних платіжних систем.

У документі, опублікованому Управлінням по патентам і товарним знакам США, MasterCard зазначила, що споживачі цінують в криптовалюті анонімність і безпеку, що розширює її використання.

При цьому, вважає компанія, необхідно усунути деякі недоліки криптовалюти, серед яких недостатній захист одержувачів і низька швидкість обробки транзакцій.

Крім того, вважає компанія, людей бентежить те, що використання криптовалюти дещо відрізняється від традиційних способів оплати.

Тому рішення, що зв'язує рахунку фіатних грошей і криптовалюти, може сприяти більшому поширенню останніх.

Коментарі - 2

+
0
Ukrmercy
Ukrmercy
19 липня 2018, 14:26
#
Еще год назад они плевались в сторону крипты и рубили такие проекты как tenx, которые хотели делать тоже самое, мотивируя это тем, что криптовалюты небезопасны. Реально молодцы: нет конкурента- нет проблем
+
0
Rybalove
Rybalove
19 липня 2018, 15:06
#
Just business. не все стартаперам зеленая улица — могут и съесть…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися