Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 липня 2018, 10:25

Креді Агріколь Банк і Mastercard оновили футбольний майданчик у Харкові

Загалом у рамках Всеукраїнської соціальної ініціативи «Передай пас» заплановано оновлення 14 майданчиків у 12 містах України

11 липня у Харкові презентували відновлений футбольний майданчик, розташований за адресою вул. Тракторобудівників, 142. Майданчик відновили у партнерстві Креді Агріколь Банк і Mastercard у рамках Всеукраїнської соціальної ініціативи «Передай пас». Майданчик має площу 924 м2 та відкритий для всіх охочих. Під час відновлювальних робіт на майданчику замінили фундамент, поклали покриття зі штучної трави на полі, встановили нові огорожу та спортивне обладнання, яке відповідає міжнародним вимогам міні-футболу.

«Підтримка соціальних ініціатив – важлива складова стратегії КСВ «We Care!» нашого банку. Ми прагнемо турбуватися про співробітників, займатися благодійністю та волонтерством, піклуватися про навколишнє середовище та підтримувати соціальні ініціативи. Креді Агріколь – спортивний банк, ми маємо власні футбольні, волейбольні команди, проводимо щорічний велопробіг, тому підтримка активного здорового способу життя важлива для нас. Щиро рада, що завдяки нашим зусиллям у Харкові з’явився сучасний футбольний майданчик, де молодь та дорослі зможуть тренуватися. Можливо, саме на цьому майданчику з’являться нові футбольні легенди», — прокоментувала Галина Жукова, член Правління, відповідальна за роздрібний бізнес, мережу та діджитал Креді Агріколь Банку.

«Раді бачити, як наша віра в об’єднуючу силу футболу втілюється в реальні проекти, що вже змінюють на краще життя місцевих громад. Сподіваємося, що оновлений майданчик у Харкові стане центром спортивного дозвілля для юних і дорослих мешканців міста й служитиме місцевій громаді не один рік», — зазначила Тетяна Луценко, менеджер маркетингових програм Mastercard в Україні.

Загалом проект передбачає облаштування 14 футбольних майданчиків у 12 містах: Броварах, Дніпрі, Житомирі, Запоріжжі, Києві, Львові, Одесі, Рівному, Харкові, Черкасах, Чернівцях і Чернігові. У Харкові майданчик відкривали представники Mastercard, Креді Агріколь Банк, місцевий футбольний представник. Першим на оновленому майданчику пройшов товариський футбольний матч між представниками Креді Агріколь Банк.

Дослідження Mastercard виявило: 48% українців переконані, що футбол об’єднує друзів і допомагає зустрічатися з новими людьми. 43% опитаних називають футбол способом відпочити й зняти стрес, а 17% грають у цю гру з дитинства. 84% опитаних українців сказали, що відновлення спортивних майданчиків для аматорського футболу не тільки збільшить інтерес до гри, а й позитивно вплине на місцеву громаду.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися