Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 липня 2018, 11:23

Apple Pay безкоштовно «заправить» українців кавою

З 17 липня українські користувачі платіжного сервісу Apple Pay зможуть отримати бонусну каву, кожен раз оплачуючи за допомогою iPhone або iWatch заправку свого авто в мережі АЗК ОККО. Про це йдеться у повідомленні банку.

З 17 липня українські користувачі платіжного сервісу Apple Pay зможуть отримати бонусну каву, кожен раз оплачуючи за допомогою iPhone або iWatch заправку свого авто в мережі АЗК ОККО.
Фото: gagadget.com

Як повідомили у ПриватБанку, клієнти якого першими і єдиними в Україні можуть розраховуватись за допомогою Apple Pay, єдина умова такої спільної акції з ОККО — безконтактна оплата не менше 15 літрів будь-якого виду палива.

Як це працює: Цифровий бонусний штрих-код на чашку кави або чаю за оплату Apple Pay «прилетить» на смартфон клієнта відразу ж після проведення оплати.

  • Варто лише пред'явити на касі отриманий штрих-код, і можна починати готувати каву.
  • Спільна акція ПриватБанку та ОККО триватиме до 17 вересня, тому скористатися бонусом можна в будь-який день — штрих-код на бонусний кави буде зберігатися в додатку Приват24 в розділі «Дисконт».

Нагадаємо, 17 травня 2018 року власники карт, випущених ПриватБанком, першими в Україні отримали можливість користуватися Apple Pay.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися