Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 липня 2018, 9:51

Долар стабільний у парі з євро

Долар стабільний у парі з євро в ході торгів у вівторок, тоді як ієна дешевшає по відношенню до всіх основних світових валют на тлі відновлення апетиту інвесторів до ризику. Про це пише «Інтерфакс-Україна».

Долар стабільний у парі з євро в ході торгів у вівторок, тоді як ієна дешевшає по відношенню до всіх основних світових валют на тлі відновлення апетиту інвесторів до ризику.
Фото: optionlist.ru

Учасники ринку чекають виступів глави Федеральної резервної системи (ФРС) Джерома Пауелла в американському Конгресі.

Пара євро/долар до 8:45 торгувалася на рівні 1,1715 долара у порівнянні з 1,1711 долара на закритті попередніх торгів у Нью-Йорку.

Курс долара і євро до японської нацвалюти підвищився на 0,1% — з 112,29 до 112,42 ієни за 1 долар і з 131,51 до 131,70 ієни за євро.

Читайте також: Міжбанк закриття: Долар подешевшав, євро — подорожчав

Нагадаємо, 17 липня Дж.Пауелл виступить з піврічною доповіддю щодо кредитно-грошової політики в банківському комітеті Сенату, а в середу — в комітеті з фінансових послуг Палати представників.

Текст документа був оприлюднений Федрезервом ще в п'ятницю і показав, що американський центробанк оптимістично оцінює перспективи економіки, не дуже стурбований загрозою торговельних суперечок і має намір продовжувати підвищення базової процентної ставки.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися