Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 липня 2018, 8:05

Інвестори прогнозують, що ціна біткоіна зросте до 15 тисяч доларів

Інвестори вірять, що ціна біткоіна все ще може досягти 15 тисяч доларів до кінця року і рекомендують вкладатися в криптовалюту. Про це повідомляє forklog.

Інвестори вірять, що ціна біткоіна все ще може досягти 15 тисяч доларів до кінця року і рекомендують вкладатися в криптовалюту.
Фото: gagadget.com

Колишній віце-президент підрозділу з управління інвестиціями Goldman Sachs Крістофер Матта підтвердив, що зберігає впевненість у висхідному тренді першої криптовалюти і не вважає позначку в 15 тисяч доларів до кінця 2018 року недосяжною.

Співзасновник Crescent Crypto Asset Management заявив, що інвестував би в біткоїни навіть заощадження своєї матері, оскільки співвідношення ризиків і потенційної прибутковості в порівнянні з іншими активами є вкрай привабливим.

Матта переконаний, що навіть найконсервативніший інвестор обов'язково побачить в біткоїні хорошу можливість.

«Бичачі настрої не вщухають протягом останніх шести місяців. Так, прийшли контролюючі органи, але я впевнений, що розумне регулювання тільки піде нам на користь. Якщо ви довгостроковий інвестор, то відмітка в 6 тисяч доларів є раціональною точкою входу», — підкреслив він.

Він упевнений, що кількість нових покупців як і раніше велика.

Коментарі - 3

+
+30
Captain  Cisco
Captain Cisco
16 липня 2018, 8:45
#
Раз уверены-покупайте. Потом расскажете)
+
0
Олег Шишов
Олег Шишов
16 липня 2018, 12:01
#
Ну шо, никак верх не идёт?
«Инвесторы верят, что цена биткоина...» Ну, касательно вопросов веры есть профильные организации, к вычислительным алгоритмам и цифровым технологиям, что-то мне подсказывает, стоило бы подходить с иной методологией.
Может пора подключить к аналитике экстрасенсов?
+
0
Григорий П
Григорий П
18 липня 2018, 14:51
#
Все верно: такой дешевый биткоин ни кому не надо, все ждут пока он подымется до 20 тыс)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися