Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 липня 2018, 17:40

Euromoney назвав Райффайзен Банк Аваль кращим банком в Україні

Авторитетний журнал Euromoney нагородив Райффайзен Банк Інтернаціональ (РБІ) за «Кращу трансформацію банку у світі», відзначивши його успішну трансформаційну програму. Крім того, прекрасну ринкову позицію, а також якість продуктів та послуг банківської мережі РБІ в Центральній та Східній Європі було відзначено сімома нагородами. Райффайзен Банк Аваль визнано кращим банком в Україні, а низку інших дочірніх банків РБІ в Албанії, Білорусі, Боснії та Герцеговині, Косово, Сербії та Словаччині — кращими банками у своїх країнах.

Вчора ввечері у Лондоні були проголошені та вручені нагороди Euromoney Awards for Excellence 2018. Загалом РБІ та його дочірні банки отримали 9 нагород. Крім уже зазначеної нагороди, РБІ також було нагороджено за «Кращу трансформацію банку» в Центральній та Східній Європі.

«Багатьом банкам довелося проводити реструктуризацію протягом останнього десятиліття, проте лише деяким із них вдалося здійснити такі швидкі й ефективні зміни, які втілив РБІ. Амбіційна програма трансформації дала можливість цій австрійській банківській групі відновити власну базу капіталу і прибутковість без шкоди для основної моделі ведення бізнесу. Вона також вимостила шлях для поновлення інвестування в розвиток та інновації. Сьогодні РБІ являє собою значно сильнішу інституцію зі стійким розвитком, ніж це було три роки тому, яка гідна міжнародної нагороди «Краща трансформація банку у світі», — прокоментував Euromoney рішення журі обрати саме РБІ.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися