Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 липня 2018, 14:22

2017 — рік позитивної комерційної динаміки для Креді Агріколь Банку

Креді Агріколь Банк презентував річний звіт за результатами роботи у 2017 році.

У річному звіті зібрані всі ключові показники діяльності банку, глобальні орієнтири, досягнення банку та бізнес-ліній зокрема.

За оцінкою Голови Правління Креді Агріколь Банку Жан-Поля Пьотровскі, 2017 рік засвідчив стабільність геополітичного та економічного середовища. Хвилі реформ, що розпочалися у 2014 році, продовжилися у кількох напрямах у 2017 році. Оздоровлення банківської системи майже завершено, і завдяки цьому в Україні працюють ті банки, які підтримують розвиток країни.

Річний звіт містить також матеріал про ключові тенденції української економіки у 2017 році та прогноз на 2018 рік. Окремо містяться розділи про синергію, діджитал-банкінг, комплаєнс та корпоративну соціальну відповідальність.

«Для більшості українських банків 2017 рік був періодом повернення до прибуткової діяльності. Для Креді Агріколь Банку 2017 рік став часом подальшого зростання активів та дохідності, а також роком зміцнення завдяки суттєвому зменшенню проблемних активів, яке засвідчило, що криза 2014–2015 років залишилася позаду», — зазначає Режіс Лефевр, член Правління, фінансовий директор Креді Агріколь Банку.

Читайте річний звіт за посиланням.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися