Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 липня 2018, 12:06

Депутати готують законопроект про обов'язковий техогляд авто

Профільний комітет Верховної Ради готує законопроект про введення обов'язкового технічного огляду для автомобілів з 2020 року. Про це повідомила голова комітету ВР з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна, передає РБК-Україна.

Профільний комітет Верховної Ради готує законопроект про введення обов'язкового технічного огляду для автомобілів з 2020 року.
Фото: ukrinform.ru

«Не в підв'язці до законопроекту, а окремо готується зараз комітетом проект закону про введення обов'язкового технічного огляду. Це є обов'язковою нормою, яка повинна бути впроваджена з 2020 року», — сказала Южаніна.

На її думку, обов'язковий техогляд буде введений в строк.

«Ми діємо відповідно до Угоди про асоціацію України з ЄС. Я не знаю, яку систему ми запропонуємо, якою буде пропозиція у авторів законопроекту — я не знаю», — додала Южаніна.

Коментарі - 3

+
+26
Короткий  и непровокационный
Короткий и непровокационный
12 липня 2018, 14:17
#
Бпп в парламенте будет 5% в 2020 году. Пишите, что хотите…
+
+20
faxbox
faxbox
12 липня 2018, 18:59
#
Налог за транспортное средство при прохождении техосмотра переместили в стоимость топлива, тем самым почти вдвое увеличили стоимость бензина и прочих гсм.
Не смотря на гигантские поступления,
на качество дорог это никак не повлияло.
Естесственно, нынешнее правительство других способов не видит, нужно обратно ввести техосмотр с целью сбора дополнительных налогов.
Но как известно, дырявое ведро наполнить не возможно…
+
+9
sergei Адекватный
sergei Адекватный
12 липня 2018, 22:38
#
Опять взятки.как это надоело.что больше аварий стало из за тех состояния? Нет это кто то лобирует источники доходов.Жулье.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися