Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 липня 2018, 11:00

Хакери зламали Bancor. Викрадено 13,5 мільйона доларів в криптовалюті

9 липня децентралізована платформа Bancor була зламана і відразу після цього розробники вимкнули платформу, щоб уникнути великих втрат. Про це повідомляє Аltcoin.info.

9 липня децентралізована платформа Bancor була зламана і відразу після цього розробники вимкнули платформу, щоб уникнути великих втрат.
Фото: coinvedi.com

«Щоб завершити розслідування, ми відключили платформу і перевели її в режим „технічних робіт“. Незабаром ми опублікуємо більш детальний звіт. Ми з нетерпінням чекаємо можливості повернутися до роботи якомога швидше», — йдеться в повідомленні.

Глава відділу комунікацій Bancor Нейт Хіндман, заявив, що, хоча команді вдалося заблокувати переказ приблизно 2,5 мільйона токенів BNT — на суму ще 10 мільйонів доларів, компанія не змогла зробити це раніше, і в результаті 25,000 ETH (близько 12,5 мільйонів доларів ), а також майже 230 мільйонів токенів NPXS (близько 1 мільйона доларів) були викрадені.

В результаті злому компанія втратила приблизно 13,5 мільйона доларів.

«Неможливо заморозити ETH і інші вкрадені токени. Але ми працюємо з десятками криптовалютних бірж і обмінників, щоб простежити викрадені кошти і ускладнити їх конвертацію для викрадачів», — пояснили в компанії.

Коментарі - 4

+
+28
AleksandrBank
AleksandrBank
10 липня 2018, 11:08
#
Хакеры от взлома компаний и хищения фин.информации и инфо по карточкам, пересели на более выгодную нише в виде Криптовалют, украл и сразу получил.
+
+100
ototo
ototo
10 липня 2018, 11:17
#
Мне смешно, децентрализированную платформу отключили разработчики. Какая тут *** децентрализация, пусть горит синим пламенем. Настоящие децентрализованные системы распределены между участниками и ими не управляет кучка разработчиков.
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
10 липня 2018, 12:24
#
Значит платформа не совсем «децентрализованная».
+
0
Григорий П
Григорий П
10 липня 2018, 17:10
#
Ototo — как с языка снял) Отключили, заблокировали… Сколько раз говорил эфириум — не дентрализованная платформа, а просто публичная. Помнится бутер, как то вообще откатил назад сеть этериума назад, что бы вернуть украденное, не говоря о том, что они там вручную управляют эмиссией своей ручной крипты
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися