Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 липня 2018, 13:33

Жителі Нігерії інвестували в криптовалюту 5 мільйонів доларів

В останні кілька років нігерійці інвестували кошти на суму понад 5 мільйонів доларів в криптовалютний ринок, повідомляє cryptonews.one.

В останні кілька років нігерійці інвестували кошти на суму понад 5 мільйонів доларів в криптовалютний ринок, повідомляє cryptonews.one.
Фото: talkmarkets.com

Ці цифри, про які повідомила платформа KureCoin Hub, показують, що нігерійці вносять посильний внесок у глобальний криптовалютний ринок, капіталізація якого становить близько 250 мільярдів доларів.

Проте, все це відбувається незважаючи на неодноразові попередження Центрального банку Нігерії (CBN) і нігерійської корпорації зі страхування вкладів (NDIC) проти інвестицій в нерегульований ринок цифрових валют, заснований на технології блокчейн.

За словами головного виконавчого директора Kure Holdings Теги Авікуре, чия компанія управляє платформою KureCoin, нинішня позиція уряду Нігерії щодо криптовалюти зміниться, коли інші країни почнуть користуватися економічними перевагами нової технології.

За його словами, деякі африканські країни почали вживати заходів щодо інтеграції технології блокчейн в свою економіку, усвідомивши можливості для зростання.

«Південна Африка вже почала вживати заходів, так само як і Уганда. Кенія також знаходиться на передньому краї, а Нігерія залишається позаду», — сказав він.

Раніше «Мінфін» повідомляв, що жителі Ірану вивели 2,5 мільярда доларів в криптовалютах за межі країни під тиском санкцій.

Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися