Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 липня 2018, 11:34

Молоді мільйонери зацікавлені в інвестуванні в криптовалюти

У звіті World Wealth Report 2018 консалтингова фірма Capgemini виявила зростаючий інтерес до криптовалют серед багатих інвесторів, пише Cyptellect.

У звіті World Wealth Report 2018 консалтингова фірма Capgemini виявила зростаючий інтерес до криптовалют серед багатих інвесторів, пише Cyptellect.
Фото: forbes.com

Для звіту Capgemini опитала заможних громадян і керуючих, що мають в своєму розпорядженні активи з високою чистою вартістю (HNWI) по всьому світу щодо їх інтересу до криптовалют.

Згідно з доповіддю, майже 1/3 (29%) опитаних мільйонерів висловила великий інтерес, а більш 1/4 (майже 27%) спокійну зацікавленість в криптовалютах.

Понад 70% респондентів у віці 40 років та старше надають великого значення тому, щоб керуючі їх активами надавали їм повну інформацію про криптовалюти, у порівнянні з 13% опитаними в віці, що перевищує 60 років. Однак до сих пір керуючі активами обережно ставляться до криптовалют і неохоче обговорюють це питання з клієнтами.

У доповіді зазначаються регіональні відмінності поглядів мільйонерів до кріптовалютних інвестицій. Хоча інтерес в Європі, Північній Америці і Японії відносно невисокий, 60% HNWI з Південної Америки демонструють досить високий рівень зацікавленості.

Нагадаємо, що Goldman Sachs Group Inc., один з найбільших інвестиційних банків США, вивчає можливість створення нових сервісів для роботи з цифровими валютами.

Коментарі - 5

+
+45
Андрей Иванов
Андрей Иванов
1 липня 2018, 13:11
#
Может ли женщина сделать из мужа миллионера? Может, если муж миллиардер. Криптовалюта из этой серии.
+
+25
Ladder05
Ladder05
1 липня 2018, 21:26
#
Если не уметь торговать, так со всем.
+
0
Андрей Иванов
Андрей Иванов
2 липня 2018, 13:31
#
Торговать чем? Воздухом? Есть Форекс и там все сливаются рано или поздно. Но там хоть понятно из-за чего ты сливаешься и есть возможность влиять на скорость и масштабы слива. С криптовалютой никому ничего не понятно и ни на что ты не влияешь. Просто тихо теряешь деньги. Выигрывает тот кто запустил эту систему и вовремя слил. Типичная пирамида только зашифрована под непонятное для лохов слово «криптовалюта».
+
0
Ladder05
Ladder05
2 липня 2018, 17:42
#
Слова неудачника.
+
0
Antonrozenstejn
Antonrozenstejn
2 липня 2018, 14:16
#
Пользуйтесь услугами и советами людей, имеющих опыт в данной сфере. И будете иметь возможность, получить прибыль в 10 раз больше в сравнении с банк. депозитами. Но, не забывайте что инструмент высокорисковый.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися