Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 червня 2018, 15:30

Uber отримав ліцензію на роботу в Лондоні на 15 місяців

Сервіс онлайн-замовлення таксі Uber Technologies Inc. отримав 15-місячну ліцензію на роботу в Лондоні, одному з найбільших ринків компанії, пише ЦТС.

Сервіс онлайн-замовлення таксі Uber Technologies Inc.
Фото: time.com

Лондонський суд ухвалив, що Транспортне управління Лондона (TfL) законно не продовжило ліцензію компанії у вересні минулого року після декількох випадків нападів водіїв на пасажирів, проте з тих пір Uber внесла в свою роботу потрібні корективи.

Весь цей час Uber продовжував надавати свої послуги в Лондоні, оскільки компанія подала апеляцію на рішення TfL, і на період її розгляду діяльність Uber не була припинена.

Відзначається, що нова ліцензія видана з рядом умов, серед яких — регулярний аудит. Зазвичай ліцензії на таксі-послуги видаються на п'ять років.

«Uber отримав випробувальний термін. Їх ліцензія містить ряд чітких умов, за виконанням яких буде уважно стежити TfL», — заявив мер Лондона Садок Хан.

За даними Uber, число її щомісячних активних клієнтів у Лондоні становить 3,6 мільйона, що відповідає приблизно 5% від глобальної клієнтської бази. Крім того, продовження ліцензії стане позитивним фактором перед запланованим IPO компанії, яке, як очікується, пройде в 2019 році.

«В першу чергу це перемога для Uber, для наших співробітників, партнерів-водіїв і пасажирів. Спасибі, Лондон. Ми тебе не підведемо», — зазначив глава Uber Дара Хосровшахі.

Раніше «Мінфін» повідомляв, що Uber приховає місця висадки та посадки пасажирів в новій версії додатку. Ці зміни дозволять підвищити конфіденційність даних і безпеку клієнтів.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися