Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 червня 2018, 12:53

Криптовалюта Zcash провела перший хардфорк Overwinter

Криптовалюта Zcash, орієнтована на конфіденційність, у вівторок вранці провела свій перший хардфорк. Оновлення Overwinter було активовано в момент, коли був пройдений блок 347 500, пише Cryptellect.

Криптовалюта Zcash, орієнтована на конфіденційність, у вівторок вранці провела свій перший хардфорк.
Фото: cryptellect.net

Подія в першу чергу призначена для підготовки коду Zcash до масивного хардфорку Sapling, який в даний час запланований на жовтень, і включає в себе зміни для управління версіями, захист від відтворення під час майбутніх хардфорків і деякі поліпшення продуктивності.

Джош Свіхарт, директор по маркетингу компанії Zcash, пояснив в блозі, що успішному завершенню обновлення допомогла перша реалізація мережі дворівневої моделі управління, розроблена раніше саме для таких оновлень.

Після активації Overwinter компанія Zcash також опублікувала дворічну дорожню карту. Перш за все, проект буде орієнтуватися на дослідження «конфіденційності за замовчуванням», — написав Свіхарт в окремій статті.

Що нового: За замовчуванням користувачі будуть використовувати «екрановані z-адреси» платформи, що означає, що їхні баланси і транзакції не буде видно в блокчейн-експлорері.

В даний час за замовчуванням використовуються «неекрановані t-адреси», що означає, що дані транзакцій відображаються публічно.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися