Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 червня 2018, 12:45

НАБУ закрило справу про декларування недостовірної інформації Гонтаревої

Національне антикорупційне бюро (НАБУ) закрило справу про можливі недостовірні відомості в декларації колишньої глави Нацбанку Валерії Гонтаревої. Про це передають «Українські новини».

Національне антикорупційне бюро (НАБУ) закрило справу про можливі недостовірні відомості в декларації колишньої глави Нацбанку Валерії Гонтаревої.
Фото: slovoidilo.ua

Зазначається, що в березні детектив НАБУ виніс постанову про закриття кримінального провадження від 18 серпня 2017 року зв'язку з відсутністю в діях Гонтаревої кримінального правопорушення, передбаченого ст. 366-1 (декларування недостовірної інформації) КК.

В ході досудового розслідування детективи НАБУ отримали, зокрема доступ до документів авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» і Національного агентства щодо запобігання корупції.

Читайте також: Декларації Гонтаревої «потрапили» під перевірку

Постанова про закриття справи мотивовано тим, що витрати Гонтаревої на відпочинок на Мальдівських островах в липні 2016 року склали 249,9 тис. Грн, що менше 250 прожиткових мінімумів для працездатних осіб і «не створює об'єктивної сторони кримінального правопорушення».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися