Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 червня 2018, 13:31

Конкорд банк скасував комісії для українських айтішників

Щоб створити комфортні умови для українських IT-фахівців, що працюють на західних замовників і умови для притоку валюти в країну, дніпровський Concord bank розробив для них програму з відсутністю комісії за роботу з рахунком, продажем валюти , переказами та ін.

 Усі it-шники шукають можливість чесно платити податки і працювати без страху очікування перевірок або «масок-шоу», але при цьому, без втрат у прибутку. - Каже засновниця найбільшої it-конференції країни ITEM Анна Іжевська. - Тому після багатомісячного збору всіх потреб від наших it-шників народилася програма «Рахунок для IT».

- Я отримую оплату від замовників на міжнародну карту і мені важливо знімати гроші з неї із мінімальною комісією. Порівнявши близько 10 банків, переконався, що Конкорд бере мінімальну комісію. - Розповідає власник компанії Studio ifish, яка навчає людей зі всього світу створювати свої сайти Юрій Бошніков.

- А для мене найважливіше швидке зарахування коштів із-за кордону, відсутність комісій за роботу з валютою і доступ до найсучасніших банківських опцій. - Пояснює QA-інженер по розробці інтернет-банкінгів Олександра Ломова. - Тому і перейшли на обслуговування в Concord bank.

У чому конкретні переваги:

​​- відкриття та обслуговування рахунку - 1 грн;

- комісія за продаж валюти - 0%;

- комісія за перерахування і зняття готівки в гривні з особистих карт - 0%;

- миттєве поповнення особистих карт у всіх терміналах iBox, Приват банку, через Приват 24 і в 90% інших терміналах країни - 0%;

- замовник переводить валюту на вашу міжнародну карту, а ви знімаєте готівку з неї з найменшою можливою комісією - 2% в відділеннях Конкорд банку по всій країні.

Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології

Коментарі - 2

+
+9
Strain
Strain
23 червня 2018, 14:25
#
Даже Батько уже понял, что картошка менее выгодна чем ИТ. Принял соответствующие декреты о развитии и Беларусь скоро станет одной из самых развитых ИТ стран бывшего СНГ.
Нам бы тоже такое не помешало…
+
0
lukapacioli
lukapacioli
24 червня 2018, 12:08
#
Осталось понять критерии отнесения клиентов к категории Айтишников! — :)

Зная наш народ, все моментально на лету будут перекрашиваться в Айтишников…
Поэтому — тут не только в декретах и льготах и заманухах дело

Сделают халяву для прыгунов с 9 этажа — выстроится очередь клиентов со справками на руках, что мол
обладатель данной справки успешно прыгал с 9, 10, 30 этажа… и неоднократно — с подписями и печатями.

.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися