Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 червня 2018, 16:54

ASProfiway. Відгуки про продукт для гарантованого заробітку на фінансових ринках

Кожен, хто має хоч який-небудь невеликий капітал на сьогоднішній день, неодноразово замислювався, як змусити його працювати і примножуватися. Сучасним і вигідним варіантом для збільшення капіталу сьогодні є онлайн-трейдинг. Як трейдеру початківцю, так і досвідченому, завжди стане в нагоді грамотно створений Forex-робот в допомогу. Сьогодні хотілося б поговорити про новий продукт від Центру Біржових Технологій — АСПрофівей. Відгуки про цей робот на просторах інтернету вельми численні. Так що прийшов час познайомитися з ним ближче.

відгуки про ASProfiway, новий розділ «ASProfiway. відгуки»

Якщо Ви знайомі з терміном “синхронна торгівля", то розумієте її ефективність при укладанні угод. Адже вона дозволяє копіювати угоди успішних трейдерів і відповідно мінімізувати можливі ризики фінансових втрат. Цей алгоритм використаний в роботі ASProfiway (за відгуками тих, хто користується – дуже успішний). Робот розроблявся трейдером з 10-річним стажем успішних угод, крім цього творець сам активно торгує на своїх грошах. А це, погодьтеся, стовідсоткова гарантія ефективності.

АСПрофівей: відгуки про структуру і методики

відгуки ASProfiway, інтерфейс системи; сьогодні обговорюють АСПрофівей: відгуки

Що ж в ньому такого особливого? АСПрофівей – перший робот, який включає чотири окремі прибуткові торгові системи, що працюють паралельно. Три з них відповідають за збереження капіталу і мінімізацію ризиків, одна стратегія працює на забезпечення прибутковості. Крім того, варто відзначити, що цей робот не продається. Творець ASProfiway використовує його особисто і тримає в сервісі чималий капітал.

Сам алгоритм системи можна описати як використання таких методик:

  • відслідковування ринкових рухів на початковій стадії в самому зародженні тренда;
  • система накопичення торгових угод за принципом safe-додавання з мінімальними ризиками;
  • локування прибуткових позицій з подальшим закриттям малоперспективних угод на початковій стадії;
  • консервативне управління маніменеджментом на основі сучасних математичних моделей.

АСПрофівей: відгуки про функціонал

відгуки ASProfiway, графік тренду торгів

Система алгоритмів робота, закладена в програмний код, функціонує з високою адаптацією до поточних умов ринку. Це дає можливість уловлювати всі нові тренди і зміни, дозволяючи роботу реагувати на них відповідним чином.

Навіть при невеликому капіталі можна реєструвати кабінет і починати заробляти. АСПрофівей дозволить отримувати стабільний пасивний дохід щомісяця в 4-5% з цієї суми. Через те, що Вам не доведеться тримати руку на пульсі весь час – алгоритм зробить це за Вас. Якісно і неупереджено. Відгуки про АСПрофівей його творців роблять акцент на тому, що робот за 4 роки заробляв під час війни в Сирії, Брексіті, виборів Трампа. Крім того, є фінансовий звіт, який це підтверджує. А найголовніше – у вас завжди є повний доступ до контролю за грошима. Ви будете бачити рух кожного цента ваших коштів і в будь-який момент часу можете зупинити або відключиться від торгівлі. Ризики втрат не більше 10% (за даними роботи алгоритму за весь час).

Фахівці фінансового світу дуже високо оцінюють цю програму:

Отже, для людей, які зараз хочуть примножити свій капітал, сьогодні є необмежені можливості. Серед них і ті, які дозволяють отримувати стабільний прибуток при мінімальному ручному втручанні в процес. До однієї з таких можливостей відноситься робот ASProfiway. Відгуки про ASProfiway від тих, хто вже заробляє з роботом, Ви також можете знайти за посиланням:

Захистіть себе від ризиків і довірте “розумній" програмі примножувати Ваші гроші.

Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології
Джерело: Мінфін