Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 червня 2018, 9:30

Центр Біржових Технологій: Битва трейдерів, фінальний батл відбувся

15 червня п'ятницю відбулася фінальна, найбільш видовищна битва кращих трейдерів Одеси.

Захід супроводжувався фуршетом, було присутньо багато гостей, в тому числі переможниця всеукраїнського конкурсу трейдерів Вікторія Семенчук. Серед запрошених були клієнти компанії, трейдери, учні курсів «Беластіум».

Як відбувався відбір для фінального змагання

Фіналу передували 2 відбіркові дні, за результатами яких вибирали фіналістів.

Битва стартувала 12 червня в одеському офісі Центру Біржових Технологій. Кожен, хто подав заявку, повинен був отримати акредитацію і міг починати змагання. Діяли жорсткі умови торгівлі:

  • максимальний відкритий обсяг по одній валютній парі
  • один лот по всіх відкритих операцій обсяг не повинен перевищувати 4 лоти
  • обов'язковий стоп лосс по всіх позиціях

Змагання було напруженим, і багато хто зійшов з дистанції ще до оголошення проміжних результатів.

Деякі не витримали жорстких умов торгівлі і втратили свої рахунки протягом перших годин змагання… І тільки найвитриваліші трейдери дійшли до фінішної прямої.

15 червня п'ятницю відбулася фінальна, найбільш видовищна битва кращих трейдерів Одеси. Захід супроводжувався фуршетом, було присутньо багато гостей, в тому числі переможниця всеукраїнського конкурсу трейдерів Вікторія Семенчук. Серед запрошених були клієнти компанії, трейдери, учні курсів «Беластіум».ЯкірЯк відбувався відбір для фінального змаганняФіналу передували 2 відбіркові дні, за результатами яких вибирали фіналістів.

Битва стартувала 12 червня в одеському офісі Центру Біржових Технологій. Кожен, хто подав заявку, повинен був отримати акредитацію і міг починати змагання. Діяли жорсткі умови торгівлі:

максимальний відкритий обсяг по одній валютній парі — один лотпо всіх відкритих операцій обсяг не повинен перевищувати 4 лотиобов'язковий стоп лосс по всіх позиціяхЗмагання було напруженим, і багато хто зійшов з дистанції ще до оголошення проміжних результатів. Деякі не витримали жорстких умов торгівлі і втратили свої рахунки протягом перших годин змагання… І тільки найвитриваліші трейдери дійшли до фінішної прямої.

Учасники торгували до 17.00 кожного дня турніру, а директор Центру Богдан Троцько стежив за їх роботою і коментував те, що відбувається в прямих ефірах. Ведучий розповідав тільки про загальний стан рахунків учасників, деталі стратегій трималися в суворому секреті ...

У турнірі взяли участь діючі клієнти компанії. Всі вони добре знайомі в Центрі, адже саме тут трейдери навчалися азам роботи на фінансових ринках. А тепер вони змагаються за звання кращого!

Хто ж став кращим трейдером Одеси в цьому році?

За результатами двох днів відбіркових змагань до фіналу вийшли Андрій і Олексій. Трейдери використовував грамотну і успішну стратегію, так що суперники дійсно були варті один одного!

І ось… довгоочікуваний фінал!!! Напруга досягла свого піку… Двоє кращих трейдерів протягом години намагалися виграти змагання за титул супер-трейдера… Фіналісти працювали на тестері стратегій і були в абсолютно рівних умовах.

І переміг Андрій з прибутком понад 600 доларів за 1 годину торгівлі!

Ось, як це було:

Центр Біржових Технологій щиро вітає переможця і бажає йому здобути ще не одну перемогу! Андрій, нехай Ваші знання постійно допомагають Вам брати нові висоти! Ми сподіваємося, що це далеко не останній Ваш успіх у трейдингу!

Коментарі - 1

+
0
ballistic
ballistic
20 червня 2018, 12:19
#
«Деякі не витримали жорстких умов торгівлі і втратили свої рахунки протягом перших годин змагання…»
— якщо одні з найкращих трейдерів так швидко все зливають, то що вже казати про новачків?
Це все, що треба знати про гру на форексі.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися