Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 червня 2018, 15:20

KACKO4U відтепер доступно для власників iPhone

Пройшло щонайменше два тижні з моменту старта інноваційного продукту KACKO4U, а мобільний додаток встановили вже більше, ніж 3000 користувачів смартфонів на базі ОС Android.

А тепер хороші новини для власників iPhone – відсьогодні мобільний додаток можна скачати і з AppStore.

Нагадуємо, що что KACKO4U – це повне КАСКО на базі мобільного додаток з унікальними опціями, що розбиті на окремі послуги:

  • захист автомобіля від пошкоджень під час паркування (є обов’язковою базовою опцією),
  • захист від угону може бути активований за бажанням автовласника,
  • захист під час руху з по хвилинною тарифікацією також вмикається за бажанням водія.

KACKO4U — це інтелектуальна система, що аналізує манеру керування та визначає персональну знижку для кожного водія. Таким чином, якщо дотримуватись правил дорожнього руху та мати акуратну манеру руху, можна отримати знижку до 70% від базового тарифу під час руху.

Унікальність даного продукту полягає і в тому, що оформлення полісу КАСКО, зміна умов страхування, звернення за виплатою – взаємодія клієнта зі страховою компанією АСКА відбувається в он-лайн режимі, через мобільний додаток.

А для тих, хто хотів би протестувати послугу перед покупкою, передбачено спеціальну можливість – безкоштовний режим «тест-драйв».

Інформація про страхову компанію «АСКА»:

Страхова компания «АСКА» — працює на ринку з 1990 року та є першою недержавною страховою компанією України. Компанія представлена по всіх регіонах України.

Страхова компанія «АСКА» має більш, ніж 35 ліцензій на здійснення страхової діяльності з добровільних та обов’язкових видів страхування.

Страхова компанія «АСКА» входить до ТОП-20 найкрупніших компаній з автострахування.

Страхова компанія «АСКА» є частиною холдингу «SCM Finance Limited».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися