Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 червня 2018, 12:19

Кабмін спростив використання касових апаратів

Кабінет міністрів підтримав спрощення використання касових апаратів та запустив пілотний проект реєстрації та експлуатації новітніх моделей та технологій в цій сфері. Про цеповідомила в.о.міністра фінансів Оксана Маркарова.

Кабінет міністрів підтримав спрощення використання касових апаратів та запустив пілотний проект реєстрації та експлуатації новітніх моделей та технологій в цій сфері.
Фото: pogliad.ua

«Кабмін прийняв дві постанови. Одна спрощує використання касових апаратів (РРО), друга — запускає пілотний проект реєстрації та експлуатації новітніх моделей та технологій в цій сфері (мобільні телефони, планшети, ноутбуки та інші засоби комунікації)», — написала вона на сторінці у Facebook.

Що це дасть: Спрощення ведення бізнесу.

  • Поліпшення обміну в самій фіскальній службі між територіальними відділеннями
  • Зменшення тіньового сектора.

Коментарі - 2

+
+117
3AMMuHuCTPA
3AMMuHuCTPA
13 червня 2018, 12:44
#
Реально красавчики! сервисники рро кусают локти в панике!
+
0
Strain
Strain
13 червня 2018, 17:38
#
Тут один большой вопрос у меня к фискалам. Вот сделали РРО с электронной контрольной лентой. Сделали онлайн передачу данных в налоговую.
КАКОГО ЧЁРТА НЕОБХОДИМО ХРАНИТЬ БУМАЖНУЮ КОНТРОЛЬНУЮ ЛЕНТУ!!!!???
Ведь все контролирующие органы требуют её при любой проверке!

Почему нельзя вообще убрать контрольную ленту с РРО и оставить только передачу онлайн??? Тот кто может взломать передачу данных в налоговую — сможет взломать и цифровой носитель. Только это нафик никому не нужно. Упростите людям жизнь и удешевите аппараты!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися