Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 червня 2018, 10:06

Данилюк: Люди, які прийшли зі мною, подали заяви про відставку. Відео

Звільнений 7 червня міністр фінансів Олександр Данилюк повідомив, що уся його команда також іде з міністерства. Про це він сказав в ефірі програми «Нині вже» на Громадському.

Звільнений 7 червня міністр фінансів Олександр Данилюк повідомив, що уся його команда також іде з міністерства.
Фото: newsnetwork.tv

Ідеться не тільки про заступників, а й про радників, наголосив Данилюк.

«Люди, які прийшли разом зі мною, це Юрій Буца, Сергій Марченко, подали свої заяви про відставку. Ми як команда залишаємо Мінфін. Інші радники, які допомагали мені в роботі також ідуть. Зокрема, Яна Бугрімова, яка в принципі є найсильнішим кандидатом», — сказав він.

«Оксана Маркарова залишається, але вона не прийшла зі мною», — додав він.

Нагадаємо, раніше «Мінфін» повідомляв, що Верховна Рада України 7 червня звільнила Олександра Данилюка з посади міністра фінансів. 

Причина: Гройсман зазначив, що після «спровокованого ним конфлікту на засіданні Уряду він дозволив собі дії, які, на мій погляд, несумісні з подальшим перебуванням на посаді члена Кабінету міністрів».

Він також вважає, що поширення викривленої інформації серед наших міжнародних партнерів напередодні важливих для України перемовин з ЄС могло поставити під загрозу їх результати.

Коментарі - 2

+
+43
YuraNBU
YuraNBU
11 червня 2018, 11:49
#
Не знаю почему, но Данилюк внушает больше доверия чем Гройсман.
+
+15
Григорий П
Григорий П
11 червня 2018, 15:21
#
Его лицо, в отличии от Гройсмана, помещается в мой телнвизор. А если серьезно, то Данилюк, отличии от Гройсмана, — человек дела, а не бла-бла-бла-новые дороги и газ не будет дорожать
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися