Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 червня 2018, 19:59

Найголовніше за четвер: Приплив вкладів, звільнення Данилюка, збитки банків від МСФЗ 9 і створення Антикорупційного суду

50+1. Банкірів підвели валютні вкладники

Приток вкладів триває. За 4 місяці 2018 року банки наростили портфель фізосіб на 3,4 млрд або 0,72%. Але зростання могло б бути куди солідніше, якби вкладники не забирали валютні депозити.

ВР звільнила міністра фінансів Данилюка

Верховна рада підтримала постанову Кабміну про звільнення з посади міністра фінансів Олександра Данилюка. «За» відповідне рішення №8433 проголосувало 254 народних депутатів.

Борги заважають ФГВФО підняти максимальну суму гарантування вкладів

ФГВФО хоче підвищити максимальну суму вкладу, гарантованого державою, до 800 000 грн. Але не може через борги перед Мінфіном.

НБУ прокоментував збитки банків від МСФЗ 9

Перші приблизні оцінки показали, що для банків, які уже впровадили МСФЗ 9, сукупний негативний вплив від першого застосування становив близько 10 мільярдів гривень. Про це «Мінфіну» повідомив регулятор.

Рада підтримала створення Вищого антикорупційного суду. Доповнено

Верховна Рада підтримала створення в Україні Вищого антикорупційного суду. «За законопроект №7440 у другому читанні проголосували 315 народних депутатів.

ПриватБанк запідозрили у витоку персональних даних — ЗМІ

Адвокатське об'єднання ІСУ ЛОЄРС подало позов до Печерського суду Києва проти ПриватБанку щодо несанкціонованої передачі третім особам особистих даних клієнтів банку, в тому числі на територію РФ.

Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися