Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 червня 2018, 14:31

Харківська ОД Райффайзен Банку Аваль провела благодійні акції до Дня захисту дітей

1 червня з нагоди святкування Міжнародного дня захисту дітей Харківська обласна дирекція Райффайзен Банку Аваль провела низку благодійних акцій у дитячих та медичних закладах м. Харкова та м. Суми.

Це вже стало для дирекції гарною традицією протягом кількох років.

У Харкові працівники дирекції у цей день відвідали дітей, які мешкають у містечку сімейного типу «Відрадне» на околиці міста. Нині тут знаходиться 5 дитячих будинків сімейного типу, в кожному з яких виховується по десять дітей різного віку, позбавлених турботи рідних батьків. Працівники обласної дирекції банку привітали вихованців дитячого будинку зі святом і вручили їм подарунки — шкільні рюкзаки, придбані за власні кошти працівників і за рахунок коштів банку.

Банківські гості поспілкувалися з вихователями закладу та з дітьми, завітавши до однієї із сімей. Діти поділилися з ними своїми захопленнями та заповітними мріями. Зустріч була сповнена позитивними емоціями та незабутніми враженнями.

За фінансової підтримки дирекції відбулося свято і для дітей, які перебувають на лікуванні у Сумській обласній дитячій клінічній лікарні. На сьогодні тут лікуються близько 400 дітей з різними захворюваннями.

Запрошені банком актори Сумського театру юного глядача показали дитячу виставу, яка дозволила хворим дітям поринути у чарівний світ казки. Влаштоване для дітей свято стало для них справжньою несподіванкою, додало їм надії на одужання.

Завершиться розпочата благодійна акція проведенням 6 червня вистави для маленьких пацієнтів онкологічного відділення Сумської клінічної лікарні, яким також будуть передані солодкі подарунки.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися