Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 червня 2018, 17:30

Відбулися урочистості з нагоди 24-ї річниці ViDi

Саме 16 травня 1994 засновник ViDi Віталій Джуринський зареєстрував своє перше підприємство, яке називалося ТОВ «Пріус».

За минулі 24 роки СК виросла від невеликого підприємства до масштабів лідера роздрібного автомобільного ринку. ViDi завжди прагне надавати своїм клієнтам високий рівень сервісу, оскільки довіра споживачів — найбільша цінність.

«Щоб бути успішними і в подальшому, нам потрібно переосмислити на цьому ринку самих себе. Донедавна ми усвідомлювали себе як мережу дилерських центрів, що представляють 16 відомих автомобільних і мотобрендів провідних автомобільних столиць світу, близько 100 автомобілів на тест-драйві тощо. Але в якийсь момент ми почали мислити по-іншому: насамперед, ViDi — це майже 70 тис. клієнтів, які нам довіряють», — говорить заступник Голови Наглядової ради ViDi Олег Джуринський.

Цей день став особливим не лише для компанії та її засновників, але й для 59 співробітників ViDi, відзначених Золотим знаком ViDi за 10 років бездоганної роботи в компанії. Ці люди — справжній кістяк команди ViDi. Вони прийшли в компанію ще в 2007-08х роках, на піку зростання автомобільного ринку, пережили разом із нами дві масштабні кризи — у 2009 і 2014-15х роках, вони — честь і гордість ViDi.

На сьогодні ViDi — це провідний роздрібний автомобільний оператор, який обслуговує близько 70 тис. клієнтів у власній мережі дилерських центрів у Києві та Одесі, в яких представлені 16 світових авто- і мотобрендів. Це повний комплекс послуг, що містить тест-драйв, придбання автомобіля, страхування, лізинг, кредит, trade-in (обмін автомобіля з пробігом на новий з доплатою різниці вартості), офіційний сервіс, аксесуари та запчастини.

Ставайте частиною дружної родини ViDi та творіть історію разом!

Колектив ТДВ СК«ВіДі-Страхування» щиро дякує підприємствам у складі групи компаній ViDi за 24 роки плідної співпраці.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися