Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 червня 2018, 17:40

Райффайзен Банк Аваль узяв участь у фестивалі «ХерсON ФЕСТ 2018»

Райффайзен Банк Аваль виступив головним партнером фестивалю вуличної їжі, спілкування, південного колориту та яскравих емоцій «ХерсON ФЕСТ 2018», який проходив 25-27 травня на набережній у м. Херсоні.

«ХерсON ФЕСТ 2018» має на меті розповісти про Південь України: показати південний колорит, створити майданчик для спілкування і відпочинку.

Цього року у фестивалі взяли участь більш ніж 200 учасників із різних міст України, які були поділені за тематичними напрямками: вулична їжа, музика, танці, анімація, мистецтво, туризм та ІТ-технології «Kherson Upgrade».

За напрямком IT-технологій Райффайзен Банк Аваль та компанія Visa представили власну зону активності, на якій гості фесту могли детальніше дізнатися про спеціальні пропозиції банку та послуги, а саме:

● спробувати розрахуватися мобільним гаманцем Raiffeisen Pay із карткою Visa від Райффайзен Банку Аваль;

відкрити картковий рахунок у Райффайзен Банку Аваль;

● зареєструватися у новому відкрити картковий рахунок.

За допомогою POS-терміналів Райффайзен Банку Аваль, встановлених у торгових точках учасників фестивалю, усі гості події могли розраховуватися платіжними картками та мобільними гаманцями.

Серед тих, хто розраховувався на фестивалі карткою Visa від Райффайзен Банку Аваль, було розіграно 3 мобільних телефони.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися