Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 червня 2018, 8:18

Американські банкіри роблять статки на криптовалютах і йдуть з Уолл-стріт — Bloomberg

Топ-менеджери великих американських банків залишають посади, заробивши статки на ринку криптовалют. Про це пише ЕП з посиланням на Bloomberg.

Топ-менеджери великих американських банків залишають посади, заробивши статки на ринку криптовалют.
Фото: taxpolicycenter.org

Як зазначає видання, Адріан Сіньлі Чжан відкрив для себе біткоїн, коли просувався по службі в нью-йоркському підрозділі Deutsche Bank AG.

Торгуючи цифровими валютами у вільний час, інвестбанкір заробив достатньо для того, щоб залишити німецький банк в березні — того ж місяця, коли його підвищили до директора, повідомили джерела, знайомі з ситуацією.

У Goldman Sachs Group Inc. як мінімум три співробітника фронт-офісу в Нью-Йорку, включаючи Джонатана Чізмана і Джастіна Саслоу, пішли з банку в цьому році, заробивши на криптовалюті, сказали на умовах анонімності джерела, знайомі з ситуацією.

У Лондоні Асім Ахмад накопичив достатньо за рахунок інвестування своїх заощаджень в ефір, щоб покинути BlackRock Inc.

Представники BlackRock, Deutsche Bank і Goldman Sachs відмовилися прокоментувати відхід співробітників або їх вкладення.

Деякі з недавно розбагатівших на криптовалютах фінансистів відкривають власний бізнес в області блокчейна. Ахмад каже, що тепер бере участь в управлінні фондом, який інвестує в блокчейн-проекти соціальної або екологічної спрямованості. Чжан працює над торговою платформою для цифрових активів, сказало джерело, знайоме з ситуацією.

Коментарі - 1

+
+15
Rybalove
Rybalove
1 червня 2018, 10:45
#
Кто раньше встал…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися