Мінфін - Курси валют України

Встановити
31 травня 2018, 18:48

Підприємці вибирають ПриватБанк

За останній рік кількість українських підприємців, які обслуговуються в ПриватБанку, зросла більше ніж на 100 тис.

За останній рік кількість українських підприємців, які обслуговуються в ПриватБанку, зросла більше ніж на 100 тис.
Фото: kherson.net.ua

На сьогодні банк обслуговує рахунки понад 600 тис. українських підприємців, тоді як наприкінці квітня 2017 року кількість рахунків приватних підприємців у банку не перевищувала півмільйона.

Про це повідомив керівник напрямку «МСБ» ПриватБанку Сергій Клюєв.

“Розвиток системи сучасних послуг для малого бізнесу та кредитна підтримка підприємництва є одним з головних напрямків стратегії розвитку банку, ми активніше від інших банків фінансуємо розвиток підприємництва, надаючи підприємцям безкоштовне обслуговування в рамках тарифного пакета «Інкубатор», — заявив Клюєв.

Хто найчастіше відкриває рахунки в Приваті: підприємці сфери ІТ, роздрібної та оптової торгівлі. За кількістю рахунків, відкритих онлайн, лідирують клієнти з Київської, Дніпропетровської, Харківської та Одеської областей.

Як відкрити рахунок?

Щоб відкрити рахунок на сайті банку, необхідно бути зареєстрованим підприємцем і клієнтом ПриватБанку як фіз. особа (наприклад, мати картку або депозит) та отримати ЕЦП у Приват24 для приватних клієнтів.

  • За даними дослідження банківського ринку, проведеного GFK Ukraine у ​​2017 році, рахунками та іншими послугами ПриватБанку користуються 56,4% українських юридичних осіб та 73,2% приватних підприємців.
Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології

Коментарі - 3

+
+2
DCLXVI
DCLXVI
31 травня 2018, 21:17
#
Как нож в спину ярым ненавистникам Приват банка.
+
+2
AleksandrBank
AleksandrBank
1 червня 2018, 9:40
#
Пока он лучше безусловно. И еще будет оставаться некоторое время, а может и еще 5 лет точно хз.
Сейчас просто в этом направлении многие работают банки, проекты у многих банки без отделений. ПУМБ, АЛЬФА, ТАС, УНИВЕРСАЛ (МОНОБАНК), УКРСИББАНК, АВАЛЬ
+
+13
Silent Watcher
Silent Watcher
1 червня 2018, 10:18
#
Им нужно пилить «без отделений» для предпринимателей также, с получением ключа, отправкой отчетов с шаблонами и т.п.) Это все не так просто. А тем временем Приват не стоит на месте и обновляет сайт и приложения для предпринимателей новым дизайном.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися