Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 травня 2018, 13:26

Королівська гвардія, англійський чай і багато веселощів: «Нова Англія» відсвяткувала День народження

Подією вечора став розіграш автомобіля Toyota C-HR HYBRYD серед тих, хто придбав квартиру в ЖК «Нова Англія».

Ранок 24 травня в «Новій Англії» розпочався не з вівсянки, а з підготовки до Дня народження.

Приїхали привітати «Нову Англію» зі святом актор Дмитро Ступка, Олег Лапоногов – лідер групи «Табула Раса», зірка шоу «Холостяк» – Аннеті Жернова, співак та композитор Laud.

Ведуча свята – неперевершена Леся Нікітюк.

А головною новиною вечора стало анонсування швидкого старту будівництва в «Новій Англії» дитячого садка і молодшої школи – «Європейський колегіум».

Гостей на Дні народженні було понад 800 осіб, більшість з них – це резиденти «Нової Англії», які зібралися разом, однією великою родиною відсвяткувати таку подію: «Офіційний день народження «Нової Англії» 19 травня. Саме 19 травня відбулося весілля принца Гаррі та Меган Маркл, саме так зірки зійшлися не випадково, адже стара добра Англія відчувається в кожному куточку, у кожному будинку «Нової Англії». І я впевнена, що нинішні резиденти обрали нас за унікальну архітектуру й за істинний англійський дух», – поділилася Руслана Грабко, директор з продажів та маркетингу девелопера Royal House.

На фоні красивих будинків «Нової Англії» було зроблено багато вишуканих і яскравих фотографій, адже комплекс значно відрізняється від існуючих в Києві: архітектура в стилі англійської неокласики, білосніжні фронтони і балясини на балконах, акуратні зелені острівці самшиту – й не дивно, що більше 1500 сімей стали резидентами «Нової Англії».

Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися