Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 травня 2018, 17:20

Харківська обладміністрація та облрада відзначили професіоналізм працівників Ідея Банк

До Дня банківського працівника Голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична разом із Головою Харківської обласної Ради Сергієм Черновим урочисто привітали з професійним святом кращих банкірів регіону.

Колектив Північно-Східного регіону Ідея Банк нагороджено Почесною Грамотою Голови Харківської обласної державної адміністрації Ю. Світличної за сумлінну працю, вагомий внесок у фінансову та економічну стабільність Харківської області.

— Нагородження моїх колег було здійснено за поданням Харківського банківського союзу, — розповідає Людмила Атаманчук, керівник Північно-Східного регіону Ідея Банку.

– Почесна грамота від Голови обласної державної адміністрації це висока оцінка якості роботи наших відділень.

Харківська обласна державна адміністрація відзначила вагомий внесок Ідея Банк у фінансову стабільність Харківської області, професіоналізм та відданість працівників.

Керівники області підкреслили високі результати у реалізації спільних проектів з Ідея Банк, а також прогресивність та креативність харківських банкірів, які прагнуть реалізувати у регіоні величезну кількість важливих ініціатив.

Урочистість із нагородженням відбулася у Харківському навчально-науковому інституті «Університет банківської справи». Також керівництво області зустрілося з переможцями Першого відкритого турніру з фінансової грамотності на кубок губернатора Харківської області, відвідали Музей історії грошей і залишили запис у Книзі почесних гостей музею.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися