Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 травня 2018, 8:20

Тиждень до літа! Акції від забудовників

Чим ближче літо, тим менше акцій пропонують забудовники, тим скромніше знижки, якими вони готові радувати клієнтів. Більше того, у деяких відділах продажів забудовників «Мінфіну» навіть натякнули на можливість підвищення цін у червні. Але ми не повірили. 

При підготовці добірки акцій редакція вивчила пропозиції від 29-ти компаній, які увійшли до Рейтингу забудовників Києва, — у 2017 році вони ввели в експлуатацію найбільшу кількість об'єктів. «Мінфін» обрав найцікавіші пропозиції.

На честь проведення у Києві фіналу Ліги чемпіонів компанія DIM вирішила ввести «моментальні бонуси» на купівлю квартир у ЖК «Автограф» та ЖК «Метрополіс». У відділі продажів усім уболівальникам-інвесторам пропонують витягнути скретч-карту з додатковою знижкою 1% або 2%, незалежно від розміру первинного внеску. Розмір персонального бонусу легко дізнатися, якщо зтерти захисне покриття. Інвестори ЖК «Метрополіс» і «Автограф» можуть отримати тільки одну скретч-карту.

У акції не беруть участь квартири, які купуються за допомогою іпотечного кредитування. Спеціальні умови діють до 31 травня включно.

Київміськбуд надає знижки на окремі квартири, пропозиції постійно оновлюються. Також, діє система лояльності та розстрочка на об'єкти, які ще у процесі будівництва. Забудовник пропонує знижку до 20% — при 100% оплаті вартості квартири. А у випадку з розстрочкою — оплативши мінімальний первинний внесок від половини вартості квартири, покупець отримує додаткову знижку від 3% до 5%. Безвідсоткову розстрочку надає сам забудовник на термін до введення будинку в експлуатацію. На будинки, які вже введені в експлуатацію, розстрочка не передбачається.

У травні компанія підготувала спеціальну пропозицію для покупців нерухомості у житловому комплексі «Медовий». Тепер перший внесок на купівлю квартири складає 30%. При цьому зберігається і знижка, яка у такому разі складе 2,5%. При першому внеску у розмірі 50% від вартості квартири — знижка складе 5%. У разі повної оплати вартості — розмір дисконту збільшується до 10%.

Знижку у розмірі 10% на паркомісця пропонують у ЖК «Manhattan City», який знаходиться в Шевченківському районі Києва. Паркінг буде розташований у стилобаті, який об'єднує будинки на рівні п'ятого поверху в єдину прибудинкову територію із власною інфраструктурою. В наявності представлені паркомісця різної площі — від 6,3 до 17,5 кв.м, які реалізуються за умови повної оплати. Вартість від 375 тис грн до 866 тис грн. Кількість паркомісць обмежена.

УКРБУД здивував новою пропозицією, яка діятиме до 1 червня. Компанія обіцяє знижку у розмірі 10% для інвесторів, які вже купили нерухомість у компанії, але хочуть придбати ще одну квартиру. Пропозиція діє для тих покупців, хто готовий відразу внести всю суму. Знижка чекає і тих інвесторів, чиї друзі вже встигли придбати нерухомість у будь-якому з ЖК, побудованих компанією УКРБУД. Для цього вони повинні принести письмове підтвердження і документи на квартиру, яку купив друг.

Акція діє з 16.05.18 до 1.06.18 у 12-ти житлових комплексах:

· ЖК «Пектораль»

· ЖК «Академ Парк»

· ЖК «Новомостицкий»

· ЖК «Кирилівський Гай»

· ЖК «Подол Град»

· ЖК «Паркова Долина»

· ЖК «Харківський»

· ЖК «Злагода» 2-й будинок

· ЖК «Оберіг-2»

· ЖК Friendly House

· ЖК «Герцен Парк»

· ЖК «Сонячна Рів'єра» (на не видові квартири — у бік м.Лівобережна і МВЦ)

До кінця весни у компанії Інтергал-Буд діє спеціальна пропозиція на квартири у ЖК «Яскравий». Забудовник пропонує квартиру у розстрочку від 3 до 12 місяців. Мінімальний початковий внесок — 20%.

Банк Аркада часто оновлює акційні пропозиції для своїх клієнтів. При інвестуванні у двокімнатні квартири у ж/б №1 житлового комплексу «Еврика» за програмою лояльності Акція «Пора знижок» на загальну суму кожного платежу діють знижки:

3% — за умови першого внеску * 50% (і більше), але менше 100%;

5% — за умови першого внеску * 100%.

Платежі здійснюються тільки за рахунок власних коштів.

Довірителям, які братимуть участь в Програмі лояльності «Клуб постійних клієнтів», надається додаткова знижка 2%.

Акція діє до 7 червня включно і може бути припинена достроково.

Крім того, до 31 травня ще діють акції, які анонсовані у минулому огляді про акції від забудовників.

Дані отримані з сайтів забудовників. Детальні консультації про діючі акції і ціни на квартири можна отримати у відділах продажів ЖК.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися