Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 травня 2018, 8:00

Учасники програми «теплих кредитів» отримали 4,4 млн грн відшкодувань

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Держенергоефективності з середини квітня здійснило відшкодування учасникам урядової програми «теплих кредитів» у розмірі 4,4 млн гривень.
Фото: portal.lviv.ua
Держенергоефективності з середини квітня здійснило відшкодування учасникам урядової програми «теплих кредитів» у розмірі 4,4 млн гривень.

«Усередині квітня державні банки розпочали надавати „теплі кредити“ і вже сьогодні, на основі отриманих від фінансових установ зведених реєстрів позичальників, Держенергоефективності здійснило відшкодування учасникам програми у розмірі 4,4 млн гривень», — йдеться у повідомленні.

Читайте також: Ощадбанк відновлює програму «теплі кредити»

Зокрема, 2,6 млн грн перераховано домогосподарствам, які утеплювали приватні будинки, 1,8 млн грн — для ОСББ, які впроваджували енергоефективні заходи у багатоповерхівках, 21,5 тис. грн — родинам, які встановлювали твердопаливні котли.

Кошти перераховано до Ощадбанку, Приватбанку та Укргазбанку для їх подальшого спрямування на рахунки позичальників.

Як відомо, у березні Кабінет міністрів в рамках політики ефективного використання енергоресурсіввиділив 400 млн грн на реалізацію програми надання кредитів на проекти утеплення будинків.

Коментарі - 2

+
0
SergValin
SergValin
24 травня 2018, 9:57
#
> В частности, 2,6 млн грн перечислено домохозяйствам, которые утепляли частные дома, 1,8 млн грн — для ОСМД, которые внедряли энергоэффективные мероприятия в многоэтажках, 21,5 тыс. грн — семьям, которые устанавливали твердотопливные котлы.

Это сколько ж всего тех домов и ОСМД в штуках?
+
+6
irakez
irakez
24 травня 2018, 11:50
#
4,4 млн на энергоэффективность (инвестиции) и 70 млрд на субсидии (проедание). Это все, что нужно знать о долгосрочной стратегии нашего правительства.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися