Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 травня 2018, 17:30

IFC відзначила Райффайзен Банк Аваль як один із найкращих банків-емітентів у Східній Європі

Міжнародна Фінансова Корпорація (IFC, World Bank Group) відзначила Райффайзен Банк Аваль як один із найкращих банків-емітентів у Східній Європі в рамках Глобальної програми торгового фінансування у 2017 році. Банк переміг в номінаціях GTFP 2017 Best Issuing bank Partner in Eastern Europe та GTFP 2017 Best Trade Operations Issuing bank Partner in Eastern Europe.

«Райффайзен Банк Аваль був першим банком в України, який приєднався до Глобальної програми торгового фінансування Міжнародної Фінансової Корпорації і за останні 10 років був одним із найактивніших емітентів у Східній Європі. Наше партнерство сприяло здійсненню зовнішньоторговельних операцій на суму понад 145 мільйонів доларів, що дозволило українським виробникам отримати доступ до нових ринків та розширити можливості для зовнішньої торгівлі. Ця активність є частиною більш широкої співпраці з Україною для стимулювання економічного зростання та створення робочих місць», — сказав Джейсон Пельмар, голова регіонального офісу IFC в Україні, Молдові та Білорусі.

«З моменту приєднання до Глобальної програми торгового фінансування (GTFP) Міжнародної Фінансової Корпорації наш банк вперше отримує такі відзнаки. Визнання банку найкращим партнером із торгового фінансування не тільки в Україні, а й в Східній Європі робить ці нагороди ще вагомішими. Ми дякуємо нашим партнерам за визнання та повсякденну підтримку», — зазначив Сергій Костогриз начальник управління торгового фінансування департаменту обслуговування мультинаціональних компаній та торгового фінансування Райффайзен Банку Аваль.

Інформація про торгове фінансування — на сайті банку.

Отримати консультацію з питань торгового фінансування можна у експертів Райффайзен Банку Аваль по телефону: (044) 495 41 23 або e-mail: trade.finance@aval.ua

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися