Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 травня 2018, 9:25

Який акумулятор для телефону найкращий: копія або оригінал

Сучасні смартфони, модель за моделлю, стають дедалі потужнішими, яскравішими, функціональнішими і практичнішими. Прогрес виробництва батарей просувається набагато повільніше. Неправильна експлуатація і недбале ставлення до девайсу також призводить до того, що потрібно замінювати батарею.

Який акумулятор для мобільного вибрати

В інтернет магазині, на ринку або в іншій торговельній точці Києва можна купити акумулятор на телефон трьох основних типів:

  • Акумулятори noname. Їх низька вартість приваблює користувачів. Але якість такої батареї дуже низька. При експлуатації це може позначитися на телефоні в цілому. Деякі виробники таких батарей оснащують їх температурними датчиками. Ціна за рахунок цього знижується, але з'являється ризик загоряння елемента.
  • Сумісні моделі — найбільш оптимальний варіант. Можна купити сумісний акумулятор до телефону підвищеної ємності і при цьому відмінної якості. Перш ніж замовити батарею, необхідно звертати увагу не тільки на фірму виробника. Але і на основні параметри. Вартість сумісних батарей вище, але це виправдовується довгостроковою і безпечною експлуатацією.
  • Оригінальні батареї — акумулятор, який стоїть в телефоні первісної збірки. Далеко не всі виробники мобільних телефонів випускають запасні батареї до них. Тому купити оригінальну модель досить важко. В інтернет магазині, замовляючи батарею на телефон, необхідно уточнити дату її випуску, оскільки термін експлуатації обмежено. Навіть якщо елемент не використовується тривалий час.

Параметри вибору нової батареї

Ціна нового акумулятора для мобільного телефону в Києві — не єдиний критерій, на який варто звертати увагу при купівлі. Крім виробника і якості батареї, які впливають на її вартість, також є і технічні показники. Саме від них залежить тривалість автономної роботи девайса і тривалість експлуатації батареї без заміни. Критерії вибору:

  • ємність — новий акумулятор повинен бути ідентичний старій моделі за ємністю або перевищувати її;
  • робоча напруга також має збігатися;
  • упаковка акумулятора повинна бути якісна, ціла, з наявністю всіх контактів виробника і гарантійними термінами.

Правильно обраний акумулятор для телефону забезпечить коректну роботу девайса і його безпеку. Купити новий акумулятор набагато дешевше, ніж міняти смартфон, що вийшов з ладу на новий.

Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися