Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 травня 2018, 16:20

Рейтинги Райффайзен Банку Аваль знову підтверджено на високому рівні, — РА «Стандарт-Рейтинг»

ейтинговий комітет РА «Стандарт-Рейтинг» на минулому тижні прийняв рішення про оновлення рейтингів Райффайзен Банк Аваль. Про це йдеться в повідомленні агентства.

Як і в попередні періоди, всі рейтинги банку підтверджено РА «Стандарт-Рейтинг» на високому рівні.

Зокрема, довгостроковий кредитний рейтинг Райффайзен Банку Аваль за національною шкалою оновлено на рівні uaAAA, що підтверджує найвищу кредитоспроможність банку порівняно з іншими українськими позичальниками чи борговими інструментами.

Короткостроковий кредитний рейтинг банку оновлено за національною шкалою на рівні uaK1, що також свідчить про високу кредитоспроможність.

Рейтинг депозитів Райффайзен Банку Аваль підтверджений на рівні ua1 за шкалою РА «Стандарт-Рейтинг».

Ухвалюючи рішення щодо оновлення рейтингів Райффайзен Банку Аваль, агентство керувалося результатами аналізу результатів роботи фінустанови за перший квартал 2018 року, особливою та регулярною інформацією банку як емітента цінних паперів.

Як зазначає РА «Стандарт-Рейтинг», Райффайзен Банк Аваль продовжує нарощувати обсяги бізнесу, нормативи його капіталу відповідають усім встановленим НБУ вимогам, а прибуток за перший квартал 2018 року склав 1,381 млрд грн. Ці та інші фактори зробили можливим оновити агентством рейтинги Райффайзен Банку Аваль.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися