Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 травня 2018, 19:56

У мережі Bitcoin Cash відбувся хардфорк

15 травня на блоці 530356 в мережі Bitcoin Cash стався хардфорк, результатом якого стало анонсоване раніше збільшення розміру блоку з 8 до 32 Мб.

15 травня на блоці 530356 в мережі Bitcoin Cash стався хардфорк, результатом якого стало анонсоване раніше збільшення розміру блоку з 8 до 32 Мб.
Фото: newsbtc.com

Напередодні хардфорка майнери і повні ноди оновили свої клієнти до версії Bitcoin ABC 0.17.1. Bitcoin Unlimited і XT також протягом останніх декількох тижнів випустили оновлення, що підтримують цей хардфорк, повідомляє Forklog.

Крім збільшення розміру блоку та інших змін в коді стали також доступні OP_CODES, що надають функціонал для реалізації смарт-контрактів та інших рішень.

Іншою важливою зміною стало збільшення ліміту носія інформації за замовчуванням — з 80 до 220 байт. Це повинно забезпечити надійну роботу функції OP_Return, яка передбачає відносно недорогий спосіб вбудовування даних в блокчейн Bitcoin Cash.

Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології

Коментарі - 2

+
0
Григорий П
Григорий П
16 травня 2018, 23:19
#
Теперь у Bitcoin Cash есть все перспективы обойти эфир. Блок чейн Cash горазда лучше эфира.
+
+15
Ladder05
Ladder05
17 травня 2018, 0:05
#
Всё те же dapp- кэш не тянет, оракула нет и не предвидется, шардинга тоже нет, скалабилити- и не будет, по словам самих разрабов. Так что вопрос- разбираетесь ли вы в теме? У 2 этих крипт разное целевое назначение, это как сравнить болид гоночный и комбайн, и говорить: вот комбайн медленный, но болидом уражай не соберёшь.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися