Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 травня 2018, 8:33

Ощадбанк стягуватиме штрафи для Держприкордонслужби

Ощадбанк та Держприкордонслужба України підписали Меморандум порозуміння про спільну діяльність у частині сплати порушниками законодавства України з прикордонних питань адмінстягнень за допомогою платіжних терміналів (еквайрингу), а також через відповідний онлайн-сервіс, розміщений на веб-сайті служби.

Ощадбанк та Держприкордонслужба України підписали Меморандум порозуміння про спільну діяльність у частині сплати порушниками законодавства України з прикордонних питань адмінстягнень за допомогою платіжних терміналів (еквайрингу), а також через відповідни
Фото: oschadbank.ua

Про це йдеться у повідомленні банку.

Як відзначив заступник голови Державної прикордонної служби України Олег Бляшенко, сплата штрафу безпосередньо у пункті пропуску суттєво зекономить час користувачам платіжних карток. Більше не буде необхідності відвідувати банківське відділення щоб здійснити необхідні платежі. А відповідна вкладка на нашому офіційному сайті дасть змогу сплачувати накладені стягнення навіть із закордону.

«Еквайрингова мережа Ощадбанку становить понад 38 тис. терміналів у торговельно-сервісній мережі. Банк надає послуги з торгового еквайрингу 14 тисячам підприємств. У Ощадбанку вже є досвід продуктивної співпраці з патрульною поліцією щодо оплати штрафів через термінали. Ми переконані, що співпраця із Держприкордонслужбою буде не менш успішною», — прокоментував заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн.

Згодом на лінії прикордонного контролю кожного пункту пропуску через державний кордон України та контрольного пункту в’їзду-виїзду будуть розміщені мобільні термінали, за допомогою яких буде можливо здійснити оплату штрафів платіжними картками.

Коментарі - 6

+
0
SergValin
SergValin
15 травня 2018, 9:20
#
Ну это всё круто, конечно, но разве нельзя просто заключить с банком договор без всех этих показушных церемоний и подписаний Меморандума взаимопонимания о совместной деятельности?

Кстати, банк ведь был выбран по конкурсу, как положено?
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
15 травня 2018, 10:03
#
Все представят как перемогу :) Какой конкурс
+
+15
Qwerty1999
Qwerty1999
15 травня 2018, 10:39
#
«банк ведь был выбран по конкурсу, как положено?»

А как положено выбирать банки для осуществления ими заведомо убыточной деятельности?

Госпогранслужба Украины не планирует платить абонплату за устанавливаемые на их постах переносные банковские платёжные терминалы. А по ним будут проводить оплату исключительно штрафов.
И сколько тех штрафов в сутки может быть оплачено через каждый терминал — сотня-другая или парочка?

По факту — банку одни убытки от такого сотрудничества…
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
15 травня 2018, 11:42
#
Так и есть. Возможно они хоть реализуют ЗКП на таможни по всей Украине.
+
0
SergValin
SergValin
15 травня 2018, 15:21
#
Понятно
+
+15
Qwerty1999
Qwerty1999
15 травня 2018, 10:32
#
«Ощадбанк будет взимать штрафы»

Уже начинает подташнивать от количества публикуемого бреда.

Ведь и так же ясно, что «Ощадбанк будет принимать оплату штрафов» но никак не «взимать».

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися