Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 травня 2018, 9:00

Теми виступів на Лабораторії Онлайн Бізнесу 2018

До старту наймасштабнішого саміту в Східній Європі з інтернет-маркетингу залишилося 3 дні. За словами організаторів, з 4 000 місць залишилося всього декілька вільних. Підготовка до заходу в самому розпалі. Вже 17 травня з 17:00 по 18:00 відбудеться рання реєстрація учасників.

За словами відвідувачів торішніх подій, Лабораторія Онлайн Бізнесу – це необхідність для підприємців, які прагнуть до лідерства на ринку. Три дні поспіль спікери будуть ділитися зі слухачами актуальними способами просування бізнесу в інтернеті. Відомі теми виступів:

  • Олесь Тимофєєв, засновник GeniusMarketing: “10 новинок інтернет-просування західного ринку і що впровадити у першу чергу".
  • Катерина Микула, CEO Lamoda Україна і Білорусь: "Із digital в офлайн та навпаки”.
  • Олексій Круміньш, власник агентства Krucream Communications: «Як підняти продажі в ресторані на 20 000 € за 10 днів, витративши на рекламу в Facebook лише 100 €».
  • Георгій Соловйов, засновник найбільшої в СНД онлайн-школи англійської мови Skyeng.ru: «Реальний кейс, як ми за 5 років побудували інтернет-компанію вартістю 80 000 000 $».
  • Максим Плахтій, засновник Karabas.com: «Побудова успішного онлайн-сервісу на прикладі реального кейсу квиткового оператора».

Повний список спікерів та тем доступний на сайті – gmsummit.me.

Щоб структурувати інформацію й направити учасників у правильне русло, Олесь Тимофєєв закриє захід із темою: «Як застосувати усі отримані знання та подвоїти продажі в наступні кілька місяців».

#ЛОБ18 вигІдно виділяється на тлі інших бізнес-подій. Відвідувачі отримують тільки практичні знання, які відразу можна впровадити. За статистикою GeniusMarketing, у кінці саміту у кожної людини з’являється в середньому близько 23 нових інструментів для просування бізнесу. З огляду на можливість навчатися в колі інших досвідчених підприємців, список можна поповнити ще на кілька десятків позицій.

«Світ змінюється. Зупиняючись у розвитку, підприємці надають конкурентам шанс піти на кілька кроків вперед. Лабораторія Онлайн Бізнесу – можливість наздогнати і, можливо, навіть перегнати лідерів ринку практично в будь-якій ніші», – каже Олесь Тимофєєв.

Дивіться офіційний видеозвіт з минулорічного івенту:

Встигніть застрибнути в останній вагон; бронюйте квитки на сайті #ЛОБ18 просто зараз.

Коментарі - 1

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
15 травня 2018, 11:28
#
Украинские школьники завоевали 10 наград на международном конкурсе по ИТ-технологиям и робототехнике Infomatrix-2018.

Одиннадцатиклассник из Чернигова Игорь Мелихов взял гран-при на международном конкурсе по ИТ-технологиям и робототехнике Infomatrix, который состоялся в Бухаресте.
Всего украинские участники завоевали 10 наград: гран-при, золотую, две серебряные и шесть бронзовых медалей в различных номинациях.

Подробнее: http://www.chernigiv-rada.gov.ua//news/view/11072

Кстати, 23 марта 2018 года, на соревнованиях лучших IТ-экспертов НАТО
TIDE Hackathon-2018 украинские команды заняли первые три места.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися