Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 травня 2018, 9:00

Один з найбільших ломбардів країни роздає «халявні гроші»

Найбільша мережа ломбардів запустила клубну програму «Моя команда», умови якої зацікавили любителів швидкого заробітку.

Як стало відомо, це класична реферальна програма, котра гарантує реальний дохід та не потребує жодних вкладень. Про це йдеться на сайті національної мережі ломбардів «Скарбниця».

Цікавим для нас видався той факт, що програма «Моя команда», безсумнівно, принесе грошову вигоду учасникам, але що ж стосовно розробників? Який сенс роздавати всім ініціаторам створення команди по 50 гривень, якщо вони тут же можуть розірвати договір застави та вийти з «гри»?

Ми спробували розібратися в цьому, а також переконатися на власному досвіді в тому, наскільки заявлені умови відповідають дійсності.

В інформаційному повідомленні «Скарбниці» зазначено, що програма «Моя команда» — це вид співпраці між компанією і партнером, де партнер рекомендує скористатися послугами, а компанія, сплачує винагороду за кожного залученого клієнта. Основні учасники: Партнер — той, хто створює команду, і залучені клієнти — Реферали, котрі її формують.Структура команди може складатися максимально з 3х рівнів. Кожен рівень принесе до 6% бонусів від сплаченої суми відсотків за користування кредитом під заставу майна по кожному рефералу.

У компанії запевняють, що клієнт, привівши друга за спеціальним кодом, може створити свою команду і отримати гарантовану винагороду в реальних грошах.«Приєднуючись до програми, клієнт отримує додатковий заробіток без жодних вкладень, а компанія виплачує винагороду за кожного залученого клієнта в 50 гривень», — йдеться в повідомленні.Беремо і переконуємось, як це насправді працює на практиці. В одному з відділень ломбардів «Скарбниця», неподалік Київського вокзалу, доброволець експерименту оформив договір застави, заклавши свій старий мобільний телефон. Потенційно, він став партнером команди.

Після цього, слідуючи викладеним правилам на сайті компанії, він авторизувався і отримав в особистому кабінеті свій персональний реферальний код. Тепер був доступ до інформації за договором застави, також, це дало, дещо пізніше, можливість фіксувати зміни в структурі команди та в кількості її учасників.

Найважливіше нас чекало попереду: залучення декількох клієнтів і виведення бонусів на карту одного з банків України. Щоб приєднається до команди, ми залучили відразу двох учасників, кожен з яких вперше оформив кредит під заставу майна прямо на відділенні ломбарду «Скарбниця». При оформленні необхідно було передати той код, котрим поділився партнер. Коли всі паперові питання завершились, нами були отримані повідомлення про нарахування гарантованої винагороди в 100 грн., оскільки ініціатором команди були залучені одразу два нових клієнта.

До останнього не полишав сумнів стосовно того, що ми дійсно заробили своїх 100 гривень і зможемо їх перевести собі на карту. Отже, одразу приступили до виведення на банківську карту вищезгаданих бонусів. Система запросила ввести дані по карті, сума винагороди була списана і зарахована на карту партнера, який ініціював побудову самої команди.

В ході перевірки на дієвість даної програми, нам вдалося все зробити з першого разу, без будь-яких ускладнень. До речі, в інформаційному повідомленні «Скарбниці» було зазначено, що бажаючих створити свою команду вже кілька сотень, на сьогодні програма успішно працює і стрімко набирає обертів. На питання яка ж, все-таки, вигода для самої мережі ломбардів «Скарбниця», однозначної відповіді не знайшли. Але незаперечним є той факт, що у нас все вийшло, «халявні» гроші на карті, клубна програма «Моя команда» юзер френдлі та проста в реалізації. Сама ж мережа національних ломбардів отримала непогану можливість в черговий раз гучно заявити про себе.

Коментарі - 5

+
0
yarg
yarg
14 травня 2018, 10:10
#
Значит скоро завалятся. Берите быстрее там кредиты — ломбард развалится и отдавать не нужно будет.
+
+15
AleksandrBank
AleksandrBank
14 травня 2018, 10:20
#
Залог не забывай
+
0
yarg
yarg
14 травня 2018, 10:55
#
Когда контора разваливается ( а всякие лотереи, реферальные программы и прочее — первые признаки развала) — договорится о залоге с конкретным исполнителем (тетей в будке) всегда можно.
+
0
Kati74
Kati74
15 травня 2018, 14:53
#
А я ловлю момент. На днях с друзьями забросили техники, утром викупили. На пиво хватило заработать:)
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
15 травня 2018, 15:23
#
Ловишь момент на рыбку?:)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися