Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 травня 2018, 11:35

Ігрове золото World of Warcraft майже в сім разів дорожче нацвалюти Венесуели

Національна валюта Венесуели — болівар — поступово втрачає свою вартість і вже досягла такого стану, коли поступається в ціні навіть ігровим валютам. Якщо говорити конкретніше, болівар дешевше, ніж ігрове золото World of Warcraft.

Національна валюта Венесуели — болівар — поступово втрачає свою вартість і вже досягла такого стану, коли поступається в ціні навіть ігровим валютам.
Фото: mashable.com

У серпні минулого року вартість золота World of Warcraft майже в 2 рази перевищувала вартість болівара. З тих пір розрив тільки збільшувався і тепер різниця досягла вже майже 7-кратного значення. А якщо враховувати вартість болівара на чорному ринку, то різниця буде ще більш істотною, повідомляє ITC.

Згідно з даними Google, на поточний момент за $1 можна отримати 68 915 боліварів. Якщо ж зробити перерахунок вартості ігрового золота до американського долара (використовуючи в якості проміжної ланки ігровий токен, які можна купити за $20, або за ігрове золото), то вийде, що за $1 можна отримати 10 152 одиниці грального золота. Відповідно, курс ігрового золота WoW в 6,8 рази вище курсу болівара.

Якщо ж використовувати в розрахунках вартість болівара на чорному ринку, де за $1 дають вже 636771,03 болівара, то різниця у вартості з ігровим золотом сягає 62-кратного значення.

Коментарі - 3

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
14 травня 2018, 10:21
#
Ахахаха
А как же радовались что обошли санкции и прочее.
Интересно успели они с Россией рассчитаться?!!!
«Национальная валюта Венесуэлы — боливар — постепенно теряет свою стоимость и уже достигла такого состояния, когда уступает в стоимости даже игровым валютам» — вложимся в онлайн игры :)
+
0
Strain
Strain
14 травня 2018, 11:45
#
Для них игровая валюта уже как биткоин.
+
0
armis
armis
15 травня 2018, 12:43
#
Вот нафига нам нужна такая ценная информация про боливар и золото варкрафта?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися