Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 травня 2018, 15:09

Райффайзен Банк Аваль — найактивніший банк-емітент в Україні за програмою TFP

Райффайзен Банк Аваль учергове відзначено як найактивніший банк-емітент в Україні за програмою сприяння торгівлі (TFP) Європейського банку реконструкції та розвитку за результатами 2017 року.

Сергій Костогриз, начальник управління торгового фінансування Райффайзен Банку Аваль, голова комісії з питань банківської техніки, практики та фінансових послуг ICC Ukraine отримав цю відзнаку учора під час церемонії нагородження найуспішніших банків-партнерів на щорічних зборах ЄБРР в Аммані, Йорданія.

«Ефективна робота нашої професійної команди по всій Україні отримала чергове підтвердження, і ця відповідальна нагорода стимулює нас ставати ще кращими, надавати ще більше якісних сервісів, допомагати клієнтам робити їхній бізнес успішнішим у будь-якій частині світу», — зазначив Сергій Костогриз.

Райффайзен Банк Аваль став першим банком в Україні та одним із перших у світі, приєднавшись до даної програми в 2001 році. Із 2003 року банк неодноразово отримував нагороди та відзнаки ЄБРР за результатами своєї діяльності в галузі торгового фінансування.

Інформація про торгове фінансування — на сайті банку

Отримати консультацію з питань торгового фінансування можна у експертів Райффайзен Банку Аваль по телефону (044) 495 41 23 або e-mail: trade.finance@aval.ua

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися