Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 травня 2018, 11:44

Apple випустить кредитну карту разом з Goldman Sachs

Компанія Apple і американський банк Goldman Sachs планують випустити спільну кредитну карту.

Компанія Apple і американський банк Goldman Sachs планують випустити спільну кредитну карту.
Фото: psm7.com

Про це повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на власні джерела.

Як пише «Дело», карта буде використовувати бренд платіжної системи Apple Pay і буде випущена на початку 2019 року, додали співрозмовники видання.

Новий проект призведе до закінчення партнерства Apple з банком Barclays, який раніше випустив карту з системою бонусів Apple Rewards, додали співрозмовники WSJ.

Після спаду на ринку торгівлі цінними паперами, що послідував за фінансовою кризою 2008 року, Goldman Sachs має намір розвиватися на сфері роздрібного кредитування.

Кілька місяців тому фірма придбала стартап Final, який пропонував одноразові номери кредиток, відкриті тільки одному продавцю.

Після транзакції номер формується заново, що дозволяє убезпечити дані клієнта.

В майбутньому Goldman Sachs також може почати видавати клієнтам Apple кредити на покупку iPhone. Інші подробиці партнерства джерела видання не розкрили, представники Apple і Goldman Sachs відмовилися коментувати інформацію.

Проект дозволить Apple додатково сфокусуватися на розвитку власних сервісів на тлі падіння продажів iPhone, припустили в WSJ. Україна поки не входить в список країн присутності Goldman Sachs.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися