Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 травня 2018, 16:26

У Києві накладено арешт на майно директора будівельної компанії

В рамках розслідування кримінального провадження за ч.1 ст.212 КК України працівниками податкової міліції ГУ ДФС у м. Києві під процесуальним керівництвом прокуратури було виявлено масштабні порушення при будівництві квартир для співробітників МВС.

В рамках розслідування кримінального провадження за ч.1 ст.212 КК України працівниками податкової міліції ГУ ДФС у м.
Фото: forbes.net.ua

Зокрема, було встановлено, що директор будівельної компанії, яка являється генпідрядником при будівництві житлового комплексу в Дарницькому районі столиці, замовником якого виступало Міністерство внутрішніх справ України, перерахував на рахунки фіктивних підприємств частину коштів, отриманих від інвесторів, якими в основному були діючі співробітники МВС та члени їх сімей.

Таким чином протягом 2014-2015 рр. було переведено в готівку понад 3,5 млн гривень, які фігурант не спрямував на будівництво, а привласнив. При цьому будівництво житлового комплексу «заморожене», хоча термін здачі його в експлуатацію давно сплив.

Директору будівельної компанії повідомлено про підозру в ухиленні від сплати податків, а матеріали кримінального провадження направлені для розгляду до суду.

З метою відшкодування завданих збитків накладено арешт на квартиру, земельну ділянку, два автомобілі марки «Мерседес-Бенц», мотоцикл і будинок на колесах, що належать підозрюваному, загальна вартість яких становить 3,5 млн грн.

Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології

Коментарі - 3

+
+32
AleksandrBank
AleksandrBank
7 травня 2018, 16:52
#
Наверное арестовали имущество потому, что деньги «ментов»
А на обычных людей давно плевать
+
0
avantoffer
avantoffer
7 травня 2018, 18:32
#
Деньги из бюджета не достались ментам лично в виде квартир. печалька
+
+27
avantoffer
avantoffer
7 травня 2018, 18:33
#
Когда уже бюджетники всех мастей будут поупать себе жилье на рынке на рыночных условиях, и зарплату получать на рыночных условиях — мало платят — ищи работу в другом месте?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися