Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 квітня 2018, 11:41

Ferrari тестує електромобілі

Виробник спортивних і гоночних автомобілів, компанія Ferrari проводить випробування автомобілів з гібридним бензиново-електричним двигуном.

Виробник спортивних і гоночних автомобілів, компанія Ferrari проводить випробування автомобілів з гібридним бензиново-електричним двигуном.
Фото: euronews.com

Випробування проходять на треку в місті Маранелло на півночі Італії недалеко від штаб-квартири компанії. Як заявив Bloomberg глава Ferrari Серджо Маркьонне, до 2022 року компанія не планує виробляти автомобілі з повністю електричним двигуном, але зараз вона розробляє автомобілі, які продемонструють «всю міць електрифікації», повідомляє Уніан.

З наступного року компанія планує встановлювати гібридні двигуни на всіх нових моделях. Як очікується, в рамках наступного п'ятирічного плану розвитку Ferrari, який буде представлений у вересні, Маркьонне поставить мету до 2022 року подвоїти прибуток компанії до 2 млрд євро, і чималу роль в досягненні цієї мети буде грати виробництво автомобілів з гібридним двигуном.

За оцінками аналітиків, Ferrari збільшить обсяг виробництва автомобілів до 15 тис. в рік, у минулому році їх було випущено 9 тис.

Коментарі - 1

+
0
beb
beb
29 квітня 2018, 21:07
#
Ferrari LaFerrari (також відомий як Ferrari F70/F150) — двомісний спортивний автомобіль італійської компанії Ferrari з кузовом купе і гібридним приводом (бензиновий V12 та електричний двигуни), який відноситься до підкласу суперкар.
Серійна модель дебютувала на автосалоні в Женеві на початку березня 2013 року. Всього збудовано 499 екземплярів моделі, кожен ціною 1.190.000 євро, та які вже всі наперед розпродані[1]. LaFerrari є найпотужнішою моделлю серійних шляхових Ferrari, які випускалися до цього часу. Двигун розвиває сумарно 963 кінські сили і понад 900 Нм. Бензиновий атмосферний агрегат V12 6.3 з безпосереднім уприскуванням видає 800 к.с. (700 Нм) та імплантований в корпус преселективного «робота» електромотор — 163 сили. Блок акумуляторів важить 60 кг, а їх зарядка відбувається двома способами: при рекуперативному гальмуванні або коли у двигуна з'являється «зайвий» крутний момент (в поворотах), який перетворюється в енергію.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися